Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пък съм на сватба :D
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

pugsy написа:
      гришошшшффф,ше одиш ли ??????????
      тц :P
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

звучи добре, най-вероятно ще намина да се запозная с вас.ужас! бях се заблудил и си мислех че срещите в неделя са от 19 ч. а те са от 11 ч. и тъкмо се чудех дали да ходя и разбирам че те са от 11. Е няма начин да стана в 11 в неделя да ходя на някъде защо не са по-късно ?
        I`m better then your ex, I`m better then your next.....

Коментар

krassko написа:
          звучи добре, най-вероятно ще намина да се запозная с вас.ужас! бях се заблудил и си мислех че срещите в неделя са от 19 ч. а те са от 11 ч. и тъкмо се чудех дали да ходя и разбирам че те са от 11. Е няма начин да стана в 11 в неделя да ходя на някъде защо не са по-късно ?
          Ами понеже сме ранобудни.Ами от де знаем така е решено и така се сабираме.Пък и не е кой знае колко рано.

Коментар

nikolai_slavista написа:
            krassko написа:
            Ами понеже сме ранобудни.Ами от де знаем така е решено и така се сабираме.Пък и не е кой знае колко рано.
            Не е за тези който не ходят в събота на диско.
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
              nikolai_slavista написа:
              krassko написа:
              Не е за тези който не ходят в събота на диско.
              е то по тази логика на мен почти всеки ден ще ми е рано може би ще наблегна на тия в четвъртак даже мисля идният да ми е дебюта
              I`m better then your ex, I`m better then your next.....

Коментар

По мой наблюдения единствените хубави срещи стават на Билата в неделя!
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Това е защото тогава се събираме всички безделници, които се чудят как да си уплътнят неделите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  Fiat Punto 1.7TD
                  Mazda 626 2.0
                  Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
                    Това е защото тогава се събираме всички безделници, които се чудят как да си уплътнят неделите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                    Ти оплакваш ли се?

Коментар

Някой за по в четвъртък в "Peoples"
                      Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Имам предложение, така и така не успявате да се съберете в четвъртък, защо не възобновите старите традиции от преди и да почнете да идвате на срещата в сряда на ЕкоПетролеум на бул. "България" от 19.00? Има хора които идват де, но сте малко, а ние така и така сме си там.
                        Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
                        Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Ако има навити, няма проблем !!!!

Коментар

Не е само "Еко" вече ? Често съм там, но не съм забелязал масирано присъствие на Фиати.

Коментар

Ами даите да се уговорим пък може и да се получи " масирано присъствие на Фиати " !!!!!!!!!!

Коментар

Какво става срещате ли се още в неделя и четвъртак, ако дакажете ми за да идвам и аз
                                не е важно колко коня ти е колата, а колко ти е празна главата!

Коментар

Working...
                                X