колеги днес ще намина да ви видя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Поради неочаквания интерес към щурчето, чиито гласец отнех днес (докато някои други пиеха кафета и соци ), пускам снимки.Причината за прискърцването при спиране (при леко натиснат педал) при мен бе именно тази - същото ръбче го имаше и на дясното колело. Образува се на вътрешната накладка, на края откъм центъра на колелото. Отстранява се много лесно, в случая с макетно ножче. (Дисковете са Текстар Про, накладките също са Текстар).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Общото е, че проявилите интерес към проблема бяха на срещата, но не присъстваха на отстраняването му поради други ангажименти ().Ако смяташ, че частният ми проблем представлява интерес за целокупния форум и идните поколения, нямам нищо против да използваш написаното и визуалните материали в раздела за спирачки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19И не ми пиши в трето лице единствено число!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Интересни, я! Пък и полезни.Весо, я кажи ти кога ще минеш на неделна среща да ти дам маслото, бе? Тежи ми в багажника. Мога да го дам на Диди, ако с нея по се виждате.Или явно не си на зор май, а?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
dkenanova написа:Ще се видим Неделя.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Линк към новата тема "Чат за срещите в София - част 2":http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48498
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар