Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Поради неочаквания интерес към щурчето, чиито гласец отнех днес (докато някои други пиеха кафета и соци ), пускам снимки.Причината за прискърцването при спиране (при леко натиснат педал) при мен бе именно тази - същото ръбче го имаше и на дясното колело. Образува се на вътрешната накладка, на края откъм центъра на колелото. Отстранява се много лесно, в случая с макетно ножче. (Дисковете са Текстар Про, накладките също са Текстар).
Общото е, че проявилите интерес към проблема бяха на срещата, но не присъстваха на отстраняването му поради други ангажименти ().Ако смяташ, че частният ми проблем представлява интерес за целокупния форум и идните поколения, нямам нищо против да използваш написаното и визуалните материали в раздела за спирачки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19И не ми пиши в трето лице единствено число!
Интересни, я! Пък и полезни.Весо, я кажи ти кога ще минеш на неделна среща да ти дам маслото, бе? Тежи ми в багажника. Мога да го дам на Диди, ако с нея по се виждате.Или явно не си на зор май, а?
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар