Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз ще се опитам да мина ( ако ме пусне жената ), поне една четворка белот да направим.
    Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
    Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

Едноседмичната прогноза предвижда облачно с превалявания на места за региона на София, за неделя, 12 май. Така че барбекюто го отлагаме за 19 или 26-ти или по-натам, когато се падне хубаво време.

Коментар

Навити за Дон Вито довечера? :D

Коментар

Аз :D Ама да наспамя темата.Трябва ми ЗА ВЧЕРА офис пакет за WIN7.Връчиха ми една флашка на нея ако може да се качи. После от там човЯка да си я инсталира.Нямам представа дали така става Ама ако някой ,който идва може да помогне да драсне.
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

За довечера съм почти на 99.9%, а и мисля че ще мога да подсигуря MSOffice`2010
            Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
            Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

Едно събиране в София да направим ?

Колеги искате ли да направим една среща в София на Баухаус след кръговото на надежда?

Коментар

За Паркинга на Пикадили ли говориш

--------------------

Коментар

Huku написа:
                  За Паркинга на Пикадили ли говориш
                  М дам точно така,съгласен ли си ?

Коментар

И аз съм съгласен за утре вечер ако искате
                    Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                    Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                    Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

VoDo написа:
                      И аз съм съгласен за утре вечер ако искате
                      Ми хайде да се разберем за петък вечер към 9.00 ?

Коментар

ОК аз съм със сиво браво със джанти от купе там съм утре вечер към 9 то сигурно ще има и други мероприятия та, дай да се разберем къде да паркираме че да се намерим
                        Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                        Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                        Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Колега Moshi, изпитваш търпението ми ли?!? При следващата тема, която е в явно нарушение на правилата на форума, ще получиш и официално предупреждение. Добре е да ги прочетеш, също така.

Коментар

VoDo написа:
                            ОК аз съм със сиво браво със джанти от купе там съм утре вечер към 9 то сигурно ще има и други мероприятия та, дай да се разберем къде да паркираме че да се намерим
                            Ми аз паркирам точно срещу входа до количките за пазаруване .

Коментар

колеги да помоля ако не е проблем преди време някои беше донесъл дигитален термометър , ако не му представлява трудност да го донесе (ако идва утре)до Оги ако може две кръгли стикерчета (ама от най малките) и едно ключодържателче пък ще пооочерпя ПС: утре съм на линия
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Ами аз тази молба така и не я бях видял, но все едно. Термометърът беше наличен в жабката и си тествахме климатиците.Колегата NICOLCE утрепа рибата с 2,9 градуса на духалките на централната конзола. Моя май е за ревизия със тези 7,2 градуса. Успешна седмица, колеги. И да гласувате днес за когото трябва. Пък да става, каквото ще.
                                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
                                X