И аз ще се опитам да мина ( ако ме пусне жената ), поне една четворка белот да направим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз :D Ама да наспамя темата.Трябва ми ЗА ВЧЕРА офис пакет за WIN7.Връчиха ми една флашка на нея ако може да се качи. После от там човЯка да си я инсталира.Нямам представа дали така става Ама ако някой ,който идва може да помогне да драсне.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
колеги да помоля ако не е проблем преди време някои беше донесъл дигитален термометър , ако не му представлява трудност да го донесе (ако идва утре)до Оги ако може две кръгли стикерчета (ама от най малките) и едно ключодържателче пък ще пооочерпя ПС: утре съм на линияШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Ами аз тази молба така и не я бях видял, но все едно. Термометърът беше наличен в жабката и си тествахме климатиците.Колегата NICOLCE утрепа рибата с 2,9 градуса на духалките на централната конзола. Моя май е за ревизия със тези 7,2 градуса. Успешна седмица, колеги. И да гласувате днес за когото трябва. Пък да става, каквото ще.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар