Банков, той миналата неделя се успа, въпреки, че го чакаха бири и ракия дори. Тая заран Мареята не е запалила... Така че, не се знае знае ли се?Поне да снима новите си джанти и гуми, както обеща. Щото няма явно да ни ги покаже на живо.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Христов, ами да се организираме да ходим да го дръпнем да запали, пък ако не запали го товарим в багажника и го водим да си пие бирите. пп Абе ако питаш мен сигурно е разхождал в парка малкия, заедно с мамите.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Банков, доколкото познавам Весо, той не е такъв човек. :D Много хрисим, богуугоден и благоверен.И мисля, че довечера ще запали от раз. Просто сутринта е задавил Мареята яко.Първо е бил прекъснат бензинопровода или там какво е (не разбрах от неговите обяснения, а и не знам при Мареята как е), оправил го е, но пак не е достигнал бензин до цилиндрите. Обърнал е на метан. Омешал е горивата. Тя е взела да гърми. Той се е ядосал. Треснал е вратата. Отнесла е няколко някоя италианска майка. Цветущи при това, такива, каквито Веселин10 не можеш да си представиш че може да изрече, камо ли да ги измисли. И пусна тема във Форума. Ти му отговори, и така. Аз не писах, защото не знам с какво бих му помогнал. Но това е моето мнение.А ти вземи и ела в неделя. Да се запознаем. Само се каниш. Доведи и малкия __BANKOV. Как беше първата буквичка? Времето би трябвало да е хубаво.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар