Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всчико ток и жица за утре.. И аз мисля да се метна (ако не се успя пак)Ама имам едно въпросче... тази нощ сменяват времето...Какво правиме колко часа по новото време

--------------------

Коментар

Е, сменят, не сменят, вали, вее, часът е 12. Все си е тоя. Ние с фиатите с глобалното затопляне не се съобразяваме. Изхвърляме си CO2 ЯКО дим.
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Фаще ФиЯти не се ли сверяват автоматично ??????
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Не знам за вас... ама мен ме валя доста дъжд на прибиране... и ме понамокри :D

--------------------

Коментар

Ха, тука в нашта София още не вали. Има облаци, има и слънце.Купих на връщане джантите - 15-ки Al - 100 лв.Е трябва им освежаване и КАПАЧКИ.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
              Ха, тука в нашта София още не вали. Има облаци, има и слънце.Купих на връщане джантите - 15-ки Al - 100 лв.Е трябва им освежаване и КАПАЧКИ.
              браво бе имаш да черпиш :D капачки имаше преди в Ауто италия оригинлъ за около 25лв
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Мен ме валя малко дъжд като тръгнах към Люлин,но само допреди тунела. :D След тунела е вече друга планета За срещата благодарско за подаръците,цветята,усмивките...абе другата седмицапак на линия
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Тази седмица, отново силна среща , заради гостите, даже малко приличаше на национална среща Благодарности към Pecho за ELM-чето и на todorshalev за подаръците
                  lhristov написа:
                  Е трябва им освежаване и КАПАЧКИ.
                  P.S: Капачки също може да има и в ’Александър Ауто" и "TNcar"
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

lhristov написа:
                    Обяди ми се,да видим какво може да измислим за освежаването
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Е вас ви е валяло... Ама бяхте с коли... А аз с моторчето... Питате ли какво ми беше :Dп.п. За мен защо нямаше подаръци :D :D :Dп.п.с. Шегувам се

--------------------

Коментар

Huku написа:
                        Е вас ви е валяло... Ама бяхте с коли... А аз с моторчето... Питате ли какво ми беше :Dп.п. За мен защо нямаше подаръци :D :D :Dп.п.с. Шегувам се
                        да караш Пунто да има подаръци моля моля (за подаръците)

Коментар

todorshalev написа:
                          Другият път ще взема и ще дойда с на майка ми пунтото... То е МК2... да видя какво ще ми измислите :D

--------------------

Коментар

Сърдечни благодарности на всички присъствали за топлото посрещане! Задължен съм на Immortal за логистиката, благодаря и на Оги за клубните рекламни материали. Приятно ми беше да се запозная с всички вас, а също така и да се видя с познатите от години съфорумци! Да сте живи и здрави и до нови срещи :D
                            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Въй пропуснал съм срещата , а мислех да идвам
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Huku написа:
                                todorshalev написа:
                                Другият път ще взема и ще дойда с на майка ми пунтото... То е МК2... да видя какво ще ми измислите :D
                                ти ми напиши на ЛС ако ти трябва нещо (без майтап)

Коментар

Working...
                                X