Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз понеже ще пропусна, по обясними причини, но Вили, предупреждавам те: само да си казала нещо против някоя друга марка - за наказание ще ти вземем Фиата и ще ти купим от другата марка. Да ти е гадно.Ако ходите на фв-клуб.ком.орг-нет.ком - феста, точка бг.ком, задължително с тениските на форума! Да им е гадно и на тях.

Коментар

Оги, съжалявам да чуя това. Разчитах, че ще се видим утре. Но нищо, другия път. Щом имаш обясними причини, значи те са и основателни. За колежката vili151289 аз нося отговорност, ако дойде. Само мен ще обижда.Ако решим да ходим на WV или VW феста, аз не знам тази марка как се пише правилно, ще е с тениски задължително.Но мисля моята да я сложа на задното стъкло. Много студено ще е. А с тези къси ръкави...
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

VW -> VolksWagen -> Volk - народ (на английски е подобно - (Folk) може би от тук произлиза фолклор - нещо народно); Wagen - кола, макар че аз твърдо вярвам, че означва съвсем друго нещо. В превод - "на народа .... wagen-a".Дефинирам обясними причини:- смяна на съеджиничил- възможна смяна на маховик- смяна на лагер на първичния вал- смяна на дясно външно каре- смяна на семеринги на вала и оста на кутията- проверка на теча от капака на клапаните- смяна на лагер на компресора на климатика- попълване на документи за Надин- репатриране до НадинПоследните две - в зависимост от сумата за първите 6 неща.

Коментар

ogi28b написа:
          VW -> VolksWagen -> Volk - народ (на английски е подобно - (Folk) може би от тук произлиза фолклор - нещо народно); Wagen - кола, макар че аз твърдо вярвам, че означва съвсем друго нещо. В превод - "на народа .... wagen-a".Дефинирам обясними причини:- смяна на съеджиничил- възможна смяна на маховик- смяна на лагер на първичния вал- смяна на дясно външно каре- смяна на семеринги на вала и оста на кутията- проверка на теча от капака на клапаните- смяна на лагер на компресора на климатика- попълване на документи за Надин- репатриране до НадинПоследните две - в зависимост от сумата за първите 6 неща.
          От Надин идват на място, няма нужда да я репатрираш Успех в ремонта, да се отървеш с минимални финансови щети. Дай й още 100-200К км, дотук е стигнала, няма да се излагаме сега с разни Надин, Екометал... и разни др такива...Във Вентура ли ще ходиш?. Ако имаш нужда от съпорт- на линия съм

Коментар

Малееее. Остави VW или WV. Не разбирам немски.Стигнах до третото тире...Карай я тази кола доколкото може и после - последните две тирета. Всяко нещо има начало и край.Сещам се, че тия дни даваше съвети точно за същия автомобил.Но пък какво, и аз така си гледах Фиатите и накрая пак в Надин отиваха. На собствен ход! А това видя ли"vili151289"?

Коментар

lhristov написа:
              Малееее. Остави VW или WV. Не разбирам немски.Стигнах до третото тире...Карай я тази кола доколкото може и после - последните две тирета. Всяко нещо има начало и край.Сещам се, че тия дни даваше съвети точно за същия автомобил.Но пък какво, и аз така си гледах Фиатите и накрая пак в Надин отиваха. На собствен ход! А това видя ли"vili151289"?
              vili151279 ми е ника- какво ме обиждаш с това 89 накрая?

Коментар

Ако беше 89.... ехеееее... агънце...с адаша щехме да поспорим. Не бе, адаш, майтапа се! (ако го прочетеш де).Вили, не се оплаквай, можеше да пише 69, 59... 19.

Коментар

vili151279 написа:
                  за първи път виждам жена (дама) да се обижда от това че са я подмладили с някоя година а теб с цели 10
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
                    vili151279 написа:
                    за първи път виждам жена (дама) да се обижда от това че са я подмладили с някоя година а теб с цели 10
                    Аз съм си цепеняк и без да ме подмладяват

Коментар

Вили, ние сме на линия, ти къде си? Има роза за теб. Специален подарък.

Коментар

lhristov написа:
                        Вили, ние сме на линия, ти къде си? Има роза за теб. Специален подарък.
                        Аз съм на две :D Много съжалявам, че не успях да дойда да Ви видя, ама станах късно...за следващата среща ще съм на линия

Коментар

Обещано?? Тогава розите ще са три. Утре повече, а и разбор на срещатаУспешна седмица на всички желая.

Коментар

lhristov написа:
                            Обещано?? Тогава розите ще са три. Утре повече, а и разбор на срещатаУспешна седмица на всички желая.
                            Обещано П.П. за неделя / 24.3.2013 / или за четвъртък/ 21.3.2013 / да Обещавам

Коментар

За неделя, Вили. Аз в четвъртък не ходя, защото... ми е далече, а и е работен ден.Иначе срещата беше ползотворна, макар че, бяхме в камерен състав. Запознах се с колега, който е от Варна, но тук е командировка и естествено, дойде на среща в София. Някой си смени крушките на номерата с диодни такива, друг взе решение да си продава колите, измерихме си с какво напрежение ни зареждат алтернаторите. И Ходихме на VW мероприятието. Естествено с форумски тениски. НЕ спечелихме обаче наградата. Не знам какво им е народното на тези коли, но цените определено НЕ са им народни. 45 000 за някакъв си Гоуф..., пък бил той и 7. Да, кола на годината 2013 е, но за тези пари, ако ги имах, разбира се, бих си взел FREEMONT. А пък другите модели бяха още по-скъпи.

Коментар

lhristov написа:
                                И Ходихме на VW мероприятието. Естествено с форумски тениски. НЕ спечелихме обаче наградата. Не знам какво им е народното на тези коли, но цените определено НЕ са им народни. 45 000 за някакъв си Гоуф..., пък бил той и 7. Да, кола на годината 2013 е, но за тези пари, ако ги имах, разбира се, бих си взел FREEMONT. А пък другите модели бяха още по-скъпи.
                                И ни гледаха с едно такова недоумение ама ние с колегата сме си инати а имаше и БУС за над 100 000 е нема такава цена при базова 97 хил.
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X