Аз понеже ще пропусна, по обясними причини, но Вили, предупреждавам те: само да си казала нещо против някоя друга марка - за наказание ще ти вземем Фиата и ще ти купим от другата марка. Да ти е гадно.Ако ходите на фв-клуб.ком.орг-нет.ком - феста, точка бг.ком, задължително с тениските на форума! Да им е гадно и на тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оги, съжалявам да чуя това. Разчитах, че ще се видим утре. Но нищо, другия път. Щом имаш обясними причини, значи те са и основателни. За колежката vili151289 аз нося отговорност, ако дойде. Само мен ще обижда.Ако решим да ходим на WV или VW феста, аз не знам тази марка как се пише правилно, ще е с тениски задължително.Но мисля моята да я сложа на задното стъкло. Много студено ще е. А с тези къси ръкави...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
VW -> VolksWagen -> Volk - народ (на английски е подобно - (Folk) може би от тук произлиза фолклор - нещо народно); Wagen - кола, макар че аз твърдо вярвам, че означва съвсем друго нещо. В превод - "на народа .... wagen-a".Дефинирам обясними причини:- смяна на съеджиничил- възможна смяна на маховик- смяна на лагер на първичния вал- смяна на дясно външно каре- смяна на семеринги на вала и оста на кутията- проверка на теча от капака на клапаните- смяна на лагер на компресора на климатика- попълване на документи за Надин- репатриране до НадинПоследните две - в зависимост от сумата за първите 6 неща.
Коментар
-
ogi28b написа:VW -> VolksWagen -> Volk - народ (на английски е подобно - (Folk) може би от тук произлиза фолклор - нещо народно); Wagen - кола, макар че аз твърдо вярвам, че означва съвсем друго нещо. В превод - "на народа .... wagen-a".Дефинирам обясними причини:- смяна на съеджиничил- възможна смяна на маховик- смяна на лагер на първичния вал- смяна на дясно външно каре- смяна на семеринги на вала и оста на кутията- проверка на теча от капака на клапаните- смяна на лагер на компресора на климатика- попълване на документи за Надин- репатриране до НадинПоследните две - в зависимост от сумата за първите 6 неща.
Коментар
-
Малееее. Остави VW или WV. Не разбирам немски.Стигнах до третото тире...Карай я тази кола доколкото може и после - последните две тирета. Всяко нещо има начало и край.Сещам се, че тия дни даваше съвети точно за същия автомобил.Но пък какво, и аз така си гледах Фиатите и накрая пак в Надин отиваха. На собствен ход! А това видя ли"vili151289"?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
lhristov написа:Малееее. Остави VW или WV. Не разбирам немски.Стигнах до третото тире...Карай я тази кола доколкото може и после - последните две тирета. Всяко нещо има начало и край.Сещам се, че тия дни даваше съвети точно за същия автомобил.Но пък какво, и аз така си гледах Фиатите и накрая пак в Надин отиваха. На собствен ход! А това видя ли"vili151289"?
Коментар
-
vili151279 написа:vili151279 ми е ника- какво ме обиждаш с това 89 накрая?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
За неделя, Вили. Аз в четвъртък не ходя, защото... ми е далече, а и е работен ден.Иначе срещата беше ползотворна, макар че, бяхме в камерен състав. Запознах се с колега, който е от Варна, но тук е командировка и естествено, дойде на среща в София. Някой си смени крушките на номерата с диодни такива, друг взе решение да си продава колите, измерихме си с какво напрежение ни зареждат алтернаторите. И Ходихме на VW мероприятието. Естествено с форумски тениски. НЕ спечелихме обаче наградата. Не знам какво им е народното на тези коли, но цените определено НЕ са им народни. 45 000 за някакъв си Гоуф..., пък бил той и 7. Да, кола на годината 2013 е, но за тези пари, ако ги имах, разбира се, бих си взел FREEMONT. А пък другите модели бяха още по-скъпи.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
lhristov написа:И Ходихме на VW мероприятието. Естествено с форумски тениски. НЕ спечелихме обаче наградата. Не знам какво им е народното на тези коли, но цените определено НЕ са им народни. 45 000 за някакъв си Гоуф..., пък бил той и 7. Да, кола на годината 2013 е, но за тези пари, ако ги имах, разбира се, бих си взел FREEMONT. А пък другите модели бяха още по-скъпи.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар