по душа съм си още " лапешка "П.П. Колега randity престани да се вторачваш във всяка дума...извиних ти се в по-горен пост. С колегите си се бъзикаме и се забавляваме на тези срещи- те са за това да се видим да си поговорим за проблемите с колите, как да ги оправим, и т.н. и не на последно място да си поговорим и малко извън тези теми.
Ми като сте си купили Фиат ще си говорите за ремонти.Аз като карам Бентли за какво и с кого да си говоря? А иначе постоянно има някви където само си говорят и си мерят мобифоните.
Ми като сте си купили Фиат ще си говорите за ремонти.Аз като карам Бентли за какво и с кого да си говоря? А иначе постоянно има някви където само си говорят и си мерят мобифоните.
едно време имаше само телефони с размера на тухла единичка и се стремяхме към по малки и малки телефонисега имаме телефони с размер на тухла четворкаа се стремим към цяла стена ПС:до колегата randity не мисля че колежката vili151279 има нещо против теб или някой друг просто по постовете и съдя че това е майтап стига сте се джавкали като малки деца
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Това Бентли от Pepsi служебно ли е?
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
дамите в нашия форум са с много остър език....само обиди се ръсят от тях За неделя кой ще ходи на изложението на VW?. Аз мисля да го посетя сутринта и на обяд да съм на форумско кафе
Марто, пускаш си тема в Бентли форума, че при 280 км/ч нещо като че ли свисти отзад вляво. А в консултации по общи въпроси - пускаш "важна" тема - какъв ароматизатор да си сложа, или по-точно - какъв парфюм в ароматизатора - от 350 или от 650 лева милилитъра.
Аз пък мислех обратно да го (или вместо "го" трябваше "e" да сложа) направим. Че да им отмъкнем ГОООлямата награда.
аз да се разпиша за утре ще дойда (надявам се да не закъснея)и после ще ходя и до там
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар