vili151279 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
по душа съм си още " лапешка "П.П. Колега randity престани да се вторачваш във всяка дума...извиних ти се в по-горен пост. С колегите си се бъзикаме и се забавляваме на тези срещи- те са за това да се видим да си поговорим за проблемите с колите, как да ги оправим, и т.н. и не на последно място да си поговорим и малко извън тези теми.
Коментар
-
MartoModev написа:Ми като сте си купили Фиат ще си говорите за ремонти.Аз като карам Бентли за какво и с кого да си говоря? А иначе постоянно има някви където само си говорят и си мерят мобифоните.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
MartoModev написа:Ми като сте си купили Фиат ще си говорите за ремонти.Аз като карам Бентли за какво и с кого да си говоря? А иначе постоянно има някви където само си говорят и си мерят мобифоните.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
MartoModev написа:Ми като сте си купили Фиат ще си говорите за ремонти.Аз като карам Бентли за какво и с кого да си говоря? А иначе постоянно има някви където само си говорят и си мерят мобифоните.
Коментар
-
lhristov написа:Аз пък мислех обратно да го (или вместо "го" трябваше "e" да сложа) направим. Че да им отмъкнем ГОООлямата награда.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар