Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vili151279 написа:
    curko написа:
    Аз ще гледам към 20:00 да се занеса у пицата. Ще е има ли тая среща ели ще рупам салата сам?
    Няма да е рупаш сам и аз ще дойда към 19.45-20.00ч. най-късно, ама съм се подготвила да Ви обиждам
    Още малко да се поебаваш или ? Не ми изглеждаше да си някое лапе, ама явно друго ти е лапешко

Коментар

по душа съм си още " лапешка "П.П. Колега randity престани да се вторачваш във всяка дума...извиних ти се в по-горен пост. С колегите си се бъзикаме и се забавляваме на тези срещи- те са за това да се видим да си поговорим за проблемите с колите, как да ги оправим, и т.н. и не на последно място да си поговорим и малко извън тези теми.

Коментар

Ми като сте си купили Фиат ще си говорите за ремонти.Аз като карам Бентли за какво и с кого да си говоря? А иначе постоянно има някви където само си говорят и си мерят мобифоните.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
          Ми като сте си купили Фиат ще си говорите за ремонти.Аз като карам Бентли за какво и с кого да си говоря? А иначе постоянно има някви където само си говорят и си мерят мобифоните.
          едно време имаше само телефони с размера на тухла единичка и се стремяхме към по малки и малки телефонисега имаме телефони с размер на тухла четворкаа се стремим към цяла стена ПС:до колегата randity не мисля че колежката vili151279 има нещо против теб или някой друг просто по постовете и съдя че това е майтап стига сте се джавкали като малки деца
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

MartoModev написа:
            Това Бентли от Pepsi служебно ли е?
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

те щото бентли са стока, затва не се движат мн по улиците

Коментар

Че кат караш Бентли кво праиш на наште срещи?Другия път може да докараш жена си и да си одиш.Тя е по- симпатична
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

дамите в нашия форум са с много остър език....само обиди се ръсят от тях За неделя кой ще ходи на изложението на VW?. Аз мисля да го посетя сутринта и на обяд да съм на форумско кафе

Коментар

Мъжете в тоя форум на майтап май не носите Аз съм извин София тия дни
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Аз пък мислех обратно да го (или вместо "го" трябваше "e" да сложа) направим. Че да им отмъкнем ГОООлямата награда.
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Ако съм на линия съм по-съгласен с Лъчо....
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

MartoModev написа:
                          Марто, пускаш си тема в Бентли форума, че при 280 км/ч нещо като че ли свисти отзад вляво. А в консултации по общи въпроси - пускаш "важна" тема - какъв ароматизатор да си сложа, или по-точно - какъв парфюм в ароматизатора - от 350 или от 650 лева милилитъра.

Коментар

Абе не знам ама в раздела продава е вече Доблото.Ще го сменям.Тоя разход 6/100в София ме побърква.
                            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

curko написа:
                              дамите в нашия форум са с много остър език....
                              Добре, че аз не се обаждам, че ще стане Трета Световна. П.С. Въртят ми се едни мисли в главата ...
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

lhristov написа:
                                Аз пък мислех обратно да го (или вместо "го" трябваше "e" да сложа) направим. Че да им отмъкнем ГОООлямата награда.
                                аз да се разпиша за утре ще дойда (надявам се да не закъснея)и после ще ходя и до там
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X