Аз ще идвам, някъде към 19:30 +- 5-10 мин. Само съм малко притеснен..."тая пратка", "оная пратка"- надявам се, че всичко е легално . Не ми се участва в някоя акция на НСБОП.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
утре ще има ли збирка колеги ще я посетяШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Е, баце, аз писах в темата за съвместни пътувания, но ти явно си я пребегал. Типичен пример за липса на комуникация в XXI-ви век.И днес се видяхме с Митака. много готин пич. Човека е от Пазарджик, срещнал една врачанка и от тогава върти бизнес във Враца. Откъдето е жената, от там е родата. Толкова са красиви и добри врачанки. Поздрави за Митака и за верния избор, който е направил. (Ако четеш това.)Той праща поздрави и на Дидо, Имортала, с пожелания никога да не закъсва по пътищата и да се налага да се вземат хипер, ултра, мега бързи мерки за реакция.Как беше на срещата днес?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Гарантирам ти, че не е имала нищо лошо предвид. Тя винаги се изказва в кръга на шегата, въпреки, че не изглежда така. А хората от другите клубове - винаги са били добре дошли, имало е много случаи, в които са идвали хора от ФВ-клуба, от Мерцедес, от Митсубиши, а един наш колега е фен на БМВ, ходи на техните събори, но идва и на нашите, и така.
Коментар
-
То да не е лесно да станеш в Неделя в 12,00 на обед,за да дойдеш на среща .Затова е била кисела.Другия път като я видим ще я санкционираме.Днес бяхме на сбирката 2 каки,за другата става въпрос налиЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар