Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще идвам, някъде към 19:30 +- 5-10 мин. Само съм малко притеснен..."тая пратка", "оная пратка"- надявам се, че всичко е легално . Не ми се участва в някоя акция на НСБОП.

Коментар

Шшшшт, аз съм си в къщи, бе. Да не дойдат мен да ме згащят по черни гащи. А ти ходи. Няма страшно. Аз няма да идвам.
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

утре ще има ли збирка колеги ще я посетя
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Ще има.Неделя не се пропуска
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Утре щял да идва Радо да почерпи, че Бравото не му е прегрявало повече от седмица вече.

Коментар

Аз няма да мога да дойда. Далечко съм. Препращам поздрави от Митака 71към колегите Пешо и Оги. С пожеланията му за още съвместни проекти.

Коментар

Аз пък ще дойда.

Коментар

Еееее батка, що не каза, че ще се движиш на там? Можеше да помогнеш за нещо... Нищо, здраве да е.

Коментар

Е, баце, аз писах в темата за съвместни пътувания, но ти явно си я пребегал. Типичен пример за липса на комуникация в XXI-ви век.И днес се видяхме с Митака. много готин пич. Човека е от Пазарджик, срещнал една врачанка и от тогава върти бизнес във Враца. Откъдето е жената, от там е родата. Толкова са красиви и добри врачанки. Поздрави за Митака и за верния избор, който е направил. (Ако четеш това.)Той праща поздрави и на Дидо, Имортала, с пожелания никога да не закъсва по пътищата и да се налага да се вземат хипер, ултра, мега бързи мерки за реакция.Как беше на срещата днес?

Коментар

Ааа, тайна Що не донесе малко врачанки тогава, за доказателство? А оная тема - даже на знам в кой раздел е.

Коментар

Не ми хареса отношението на една мадама към хората от другите клубове, тая реч "Къв е тоя от БМВ клуба, я марш на вън.." беше меко казано груба ...

Коментар

Гарантирам ти, че не е имала нищо лошо предвид. Тя винаги се изказва в кръга на шегата, въпреки, че не изглежда така. А хората от другите клубове - винаги са били добре дошли, имало е много случаи, в които са идвали хора от ФВ-клуба, от Мерцедес, от Митсубиши, а един наш колега е фен на БМВ, ходи на техните събори, но идва и на нашите, и така.

Коментар

То да не е лесно да станеш в Неделя в 12,00 на обед,за да дойдеш на среща .Затова е била кисела.Другия път като я видим ще я санкционираме.Днес бяхме на сбирката 2 каки,за другата става въпрос нали

Коментар

Може и да е така, но на мен не ми стана приятно. Без значение, много благодаря и за подаръците, които ми дадохте - зарадвахте ме !

Коментар

Идвай по-често.Пък и тепърва предстоят интересните сбирки

Коментар

Working...
                                X