Е така де.... ще дойда.Днес като от мн.време насам не съм на бачкане и ще дойда уважа картела
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз ще се изявя малко като протоколчик на днешната среща, но това е само за да знаят тези, дето не дойдоха какво са пропуснали. А аз поканих през седмицата поне двама от колегите.Пихме кой чай, кой кафе, кой сок, кой тоник от шише...Разгледахме и одобрихме новите рекламни химикалки с логото на форума.Обсъдихме и други Форумски дела.Говорихме си за компютри, лаптопи, андроид, телевизори, HDMI, пожарогасители, стари, много стари ФИАТИ...Обезвъздушихме едни спирачки...Колегата veselin10 се свърза с компа на piftho, свърза се и с моя комп, посредством джаджа, любезно предоставена ни от колегата Pecho, а после се върза и с Пунтото на колегата FIRE 8V.Аз за себе си съм много доволен. Специално благодаря на колегите. Но това е за друга тема...Та получих си маслото, сменихме си капачките, изчистиха ми грешките и досадната лампа спря да ми свети...И така.Ползотворна среща, като всички предишни.Приятна почивка, колеги и успешна нова седмица.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
колеги утре ще има ли някой на срещата аз най накрая се наканих да дойда и викам да се запознаем и такаlhristov написа:Аз ще се изявя малко като протоколчик на днешната среща, но това е само за да знаят тези, дето не дойдоха какво са пропуснали. А аз поканих през седмицата поне двама от колегите.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
колеги идвам към васШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Ibiza написа:Колеги къде се събирате във София понеже не съм присъствал на среща. А съм бил само в Ямбол и така ..
Коментар
-
Ibiza написа:Колеги къде се събирате във София понеже не съм присъствал на среща..Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар