Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

00' Bravo 105 JTD

Коментар

Пихме по кафе, изчегъртахме си винетките, Марто отърва бана като даде боя на админа да репарира бегачката... Изобщо: една полезна среща! :D(При това почти не говорихме за Андроид базирани телефони! )
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
        Пихме по кафе
        Някой със захар,други с малко сол.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Утре някой да покара Фиф,че ме е подгонила една параноя
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Може ли аз да му врътна едно кръгче? Не съм карал такава кола. Разчитам, че ще има поне още едно Стило, искам да проверя нещо по таблото.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
              ...Разчитам, че ще има поне още едно Стило, искам да проверя нещо по таблото.
              Ми ако обещаеш да не го разглобяваш...
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Обещавам. Макар че, фаровете много ми харесаха. Правя пазарлък за капачката на спирачната течност. Временно, само да си сменя течността. Моята е оригинална, непокътната,без дупки и вентили.Поздрави.
                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Случайно някой дали ще дойде с Инфинити или Лекскус?Не,че нещо ама искам само да ги покарам.И случайно някой ако ми е купил препарат за прозорци ще съм много доволен
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Бате, щи дам моя бе, и без това не го ползвам. Тоя със Стилото с ръчно-правените фарове, дето идва, само ми проми мозъка да си купувам препарати и стои така. А за членовете на клуба има изненада - който дойде да си получи членската карта, получава допълнителен подарък! Неделя, 12:00 чъсъ. И се облечете прилично, ще има от другия пол.

Коментар

ще ме накарате и аз да се довлека. Обаче няма да слагам вратовръзка, в събота и неделя религията не ми го позволява.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ето повод да си облека офицялниа анцунг
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

А тия дето вече си получихме картите?Да се чувстваме пецакани или? Аз пък ще дойда по пижама на розови слончета
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Гости искате ли?
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

А добрутро.Аз пък не съм идвал от ..... не помня кой век.Баче Веско, дали ще е нагло да те помоля.... ако ти се занимава да ме завържеш с компа
                              Skoda AMfabia 1.2 12v
                              exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

piftho написа:
                                А добрутро.Аз пък не съм идвал от ..... не помня кой век.Баче Веско, дали ще е нагло да те помоля.... ако ти се занимава да ме завържеш с компа
                                Ами ако дойдеш.... че инъче ще е малко по-трудно
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X