Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vili151279 написа:
    Пепи, ако идваш вземи стикери/ по един от кръглите и от " Пернишките" / да дам на един приятел на Ачо
    Ама нямаш грижа, и за Ачо ще донеса! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Днес щяло да има сбирка в Дон Вито...
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Здравейте, нов съм във форума и искам да ви попитам дали мога да идвам на сбирките ,ако не съм платил членския внос. Мерси предварително.

Коментар

Седмичните срещи на форума и членският внос нямат нищо общо. Заповядай на срещите без да се притесняваш, а ако имаш интерес, ще ти разкажа и за членския внос.

Коментар

Довечера 19:30 в пицария Дон Вито в Красна Поляна ще направим една среща на форума. Някой ако иска да му донеса стикери, ключодържатели, тениски, клубни тениски, членски карти, ракия, прах за пране и други - да пише в темата най-късно до 18:30 днес.

Коментар

ogi28b написа:
              Довечера 19:30 в пицария Дон Вито в Красна Поляна ще направим една среща на форума. Някой ако иска да му донеса стикери, ключодържатели, тениски, клубни тениски, членски карти, ракия, прах за пране и други - да пише в темата най-късно до 18:30 днес.
              :D exxxxxxx, много късно видях.Оги, в неделя ако успея да дойда на срещата т.е да ме докарат да ми донесеш 10 кг. прах за пране за цветно пране и 1-2 за бяло, предпочитам течен. Ако имаш някой друг литър червено вино няма да откажа. :D

Коментар

Здравейте колеги , нов съм в форума . За неделните срещи, актуална ли е информацията и в въпросния бар ли се пие бира ? Поздрави !!!
                Bravo HGT 2.0 20v

Коментар

Актуална е, пие се бира. И кебапчета сервират, Радо да го има предвид.

Коментар

За утре събрахе ли се голяма бригада !!!!!!
                    Bravo HGT 2.0 20v

Коментар

В неделя който стане ходи :D сега друго е какво разбираш под ГОЛЯМА
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Който не е лягал, също може да отиде. Понякога и сам воинът е воин. Откога се каня да ви навестя, ама да видим кога ще се класирам.Да пиша ли точна дата, за да отмените срещата?
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

И по страшни субекти са идвали ама среща не е отменяна

Коментар

Ама дойдоха ли все пак или си останаха само с приказките??? Я пари на никого не дължа! Честна пионерска!!!!П.С. Упс, излъгах. Имам едни кинти на Топлофикация да метна, ама тва не се брои!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Аз за четвъртък се чудех за едно Дон Вито Ако има желаещи да си кажат :D
                              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

От вчера съм без кола, така че пропускам ...

Коментар

Working...
                                X