Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dkenanova написа:
    Утре на срещата ще има ли някой с кабел и лаптоп да закачим Фифата за диагностика,че нещо не ми харесва как работи?
    Аз кабел имам ама нямам подходящ лаптоп.Ще го взема кабела да е в мен
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

dkenanova написа:
      Утре на срещата ще има ли някой с кабел и лаптоп да закачим Фифата за диагностика,че нещо не ми харесва как работи?
      Аз

Коментар

Съжалявам, че не пиша по темата, но исках само да попитам как седи въпроса с диагностиката, която си правите - каква програма се използва, и може ли да се намери свободно ?
        Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

Влез в раздел "Автоелектроника", отгоре има съобщение с важните теми в раздела. Там има препратки към теми за Виза Унискан, Fiat ECU Scan, UniDiag също го имаше... За Фиата на колежката - Фиат Еку Скенера върши работа. За свободно намиране - не е невъзможно, но това са платени софтуери, по принцип. Но от време на време добри хора ги качват насам-натам...

Коментар

Днес ще има ли някой?
            EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
            http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Здравейте фенове на тунинга и кар-аудиото,на 12-13 май 2012 година на резиденция Бистрица гр.София. ще се проведе Тунингшоу организирано от Tuningzone.И със съдействието на Ground Zero Bulgaria.Входа за 2-та дни е 3лв.Такса за участие в състезанията НЯМА.В двата дни ви очакват много състезания,изненади и много награди.Състезание категория Оптичен Тунинг.Автомобил на публиката.Кар-аудио-СПЛ състезаниеНОВО:SPL DeathMach-за пръв път в България измерване на 2 автомобила едновременно със лицензиран уред по ЕММА и DB Drag.Нощно DJ partyКъмпингМного атракции и награди за публиката и гарантирано шоу.Нека се съберем и прекараме един незабравим уикенд с много децибели и чара на тунинга, нека споделим това което ни сближава а именно хобито което споделяме.Нека всеки покаже какво е постигнал в своя автомобил като визия и резултат на аудио системата, нека има спортен дух и желание за още и още, нека нашето общество расте чрез такива мероприятия. Нека обменим опит край барбекюто и се опознаем. Идеята е сплотено тунинг и кар-аудио общество без разделение на марки модели и стилове. Заповядайте ще бъде интересно.

Коментар

Кафе мафе

Днеска утре (10, 11.04.12) някой навит за кафе/бира, че голяма скука
                Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Re: Кафе мафе

illGeorgiev написа:
                  Днеска утре (10, 11.04.12) някой навит за кафе/бира, че голяма скука
                  За днеска няма как да стане, но за утре може да се измисли някое кафе/бира
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

да утре ще е. днес си запълних целия ден. ако има други желаещи да се пишат [/quote]За днеска няма как да стане, но за утре може да се измисли някое кафе/бира [/quote]Fire 8v към обед 12, 13ч. кво ще кажеш (може и по късно). ако имаш предложение за място - окей, съгласен съм. ако ли не. може да покараме малко и да спрем на някоя бензиностанция
                    Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

illGeorgiev написа:
                      Fire 8v към обед 12, 13ч. кво ще кажеш (може и по късно). ако имаш предложение за място - окей, съгласен съм. ако ли не. може да покараме малко и да спрем на някоя бензиностанция
                      Сега влизам, малко късно ... и виждам, че си писал. Най-добре ми пусни съобщение на skype(има го в профила)за да се разберем нещо. По празниците също ще съм тук и няма да пътувам, така че пак става. Ако ти е по-удобно ми пиши на лични.
                      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

От преди малко и аз нямам планове за празниците и съм си тук.Ако имате и се желание и се организирате -обадете се,че наистина е голяма скука.
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

За утре има ли желаещи за по бира в Дон Вито? Ако Пепи идва да донесе от дамските тениски S и М размер, да мога да пробвам коя от 2-те ще ми стане :D

Коментар

Ааа, мислех да не идвам, ама щом ще мериш тениски, ще дойда непременно! Ако и друг член на СФФБ смята да идва и не си е получил специалната членска тениска, моля да се обади и да ми съобщи размер, за да взема.
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Не казвай на никой какво ще правим......

Коментар

А то ние няма да се сетим Ако ще има някакво парти довечера звънкайте (жената за сега ме пуска))))))

Коментар

Working...
                                X