Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veselin10 написа:
    ама май е точно обратното- женско 2,5 към мъжко 3,5 ...
    ogi28b написа:
    3.5 мъжки -> 2.5 женски
    За едно и също си говорим. Важно е, че работи.

Коментар

ogi28b написа:
      Важно е, че работи.
      :D
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Който не е бил вчера на среща - не знае, че за неделя решихме да оформим една среща на барбекю на Витоша, да използваме един от последните хубави и топли дни това лято. Така че за неделя - кой каквито планове има - да ги отменя. Най-вероятно ще бъдем пак там, където бяхме пролетта - на Игликина поляна. Можем да се съберем в неделя около 10:00 - 10:30 на Билата на кръстовището на България и Каблешков (ако не бъркам булеварда). Абе там където беше и предната среща за тръгване.

Коментар

Ееее , с това вече ме Спечелихте, ще стана и ще дойда. :D В четвъртък няма да идвам на срещата- ще имаме "избори във входа", но в неделя ще се радвам да Ви видя.

Коментар

И да си носите телефоните ей.Без тях сме загубени
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
              И да си носите телефоните ей.Без тях сме загубени
              :D :D :D

Коментар

Абе днес се сетих да подсетя - поне един човек да вземе барбекю?

Коментар

Ей, никой нищо не казва! Ще има ли среща на барбекю, или няма да има среща на барбекю? Какво искате, да ви звъня по телефоните един по един ли? Айде който идва да пише. И поне един човек с барбекю ще дойде ли?

Коментар

Аз ще дойда но нямам барбекю. Ако трябва ще напазаруваме едно.В багажника ми се търкаля половин чувал дървени въглища, който свих от Вили

Коментар

И аз искам да се разходя! Ама хем нямам барбекю, хем не съм сигурен колко време ще имам в неделя...Но ако никой не си признае и решим да купуваме уред, ще се включа.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Имаме барбекю,което ако не се лъжа е в Жоро-GTipo. Някой да му звънне и да го пита.ако не е в него ,ще взема друго.Ние ще дойдем около 12,че сме на детски рожден ден от 10:30.Пишете ни в списъка.Каквото се пазарува -ще участвам. :D И да ВЗЕМЕТЕ БИРААААААААААА!!!
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

И аз ще дойда с приятелката, но не знам къде е точно. Има ли сборен пункт Бира ще взема и консумативи за скарата ( пържолки ) ама дайте някъв час и място за среща.П.П. Що никой с изключение на ключара и един колега от монтанско който за първи път е решил да дойде, не се появи в четвъртък... не че се оплаквам ама ми е чудно....

Коментар

ogi28b написа:
                            Можем да се съберем в неделя около 10:00 - 10:30 на Билата на кръстовището на България и Каблешков (ако не бъркам булеварда). Абе там където беше и предната среща за тръгване.
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Аз мога да взема барбекюто от една приятелка, няма да ми откаже ама ще иска да опита с какво сме го омазали :D.Утре привечер мисля да ходя да взимам това онова за горе ако искате мога да напазарувам или ще сме на принципа всеки носи квото ще консумира?

Коментар

На някои да му се намира хладилна чанта?

Коментар

Working...
                                X