Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MartoModev написа:
    А членси карти ще има ли?
    Брей, душата ми извади! Готова ти е картата, даже предполагам, че Калин вече ги и взел. Но дали ще идва тази вечер в Дон Вито - не знам. Аз ще ходя - ако не друго, с Илко да се наприказваме за телефони.
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Картите са у Калин, но едва ли ще дойде на среща. Звъня ми да ми ги даде, ама нали и аз съм на м***ата си...

Коментар

Аз бях във Врна
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

А аз забравих че днес е четвъртък. От утре съм малко почивка и си мислех, че е петък. Щях да мина за по бира. ... а и още си нямам нов телефон да се включа в беседите на форума :D
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Аз да те подсетя за преходника: 3.5 мъжки -> 2.5 женски. В неделя май няма да идвам, но го дай на Илко, Пешо, Калин... който е по трасето.

Коментар

Аз малко извън темата ,но по въпроса с колите. Едно видео специално за всички които се мислят за шофьори и смятат че на знак СТОП не е задължително да се спира. Също така за всички които редовно говорят по телефоните, гримират се, бъркат си по разни места докато шофират. Предупреждавам че видеото няма да понесе на хора със слаби сърца!!! Специален поздрав за всички камикадзета: http://vbox7.com/play:9a83c26bb5 <- невалиден линк. ogi28b

Коментар

Айде да направим утре една среща в Дон Вито, да хапнем по 1 пица и да пием по 1 бира, че не сте ме виждали отдавна, а пък и имам един проблем с теуефона... Четвъртък, 08.09.2011, 19:30 - Пицария "Дон Вито" - Красна Поляна.

Коментар

Някой има ли желание с мен утре да пие кафе в Студентски град по обяд че имам път към столицата

Коментар

ogi28b написа:
                    Айде да направим утре една среща в Дон Вито, да хапнем по 1 пица и да пием по 1 бира, че не сте ме виждали отдавна, а пък и имам един проблем с теуефона... Четвъртък, 08.09.2011, 19:30 - Пицария "Дон Вито" - Красна Поляна.
                    Аз ще дойда на среща когато се нарадвате на тез неветроятни мобилни технологииииии
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

coolboby написа:
                      Някой има ли желание с мен утре да пие кафе в Студентски град по обяд че имам път към столицата
                      Аз съм на работа и нямам възможност. Марто, пише се "технологий", това е виден римски генерал, от римското мевере. Айде не се прави, ела да почерпиш.

Коментар

ogi28b написа:
                        Айде да направим утре една среща в Дон Вито...
                        Айде! :D
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Може и аз да намина, че си отложих пътуването до Велико Търново

Коментар

Аз пък няма да дойда ,защото сте ми прецакали линка и съм ви сърдит ето работещ специално за Оги - http://vbox7.com/play:75f712377b +18 и хората със слаби сърца да не гледат

Коментар

Не успях да дойда имахме събрание с едните вождове в офиса набиваха ни канчетата малко.не е тук мястото, но ето още едно клипче, което заслужава да се изгледа и да се замислим как шофираме http://vbox7.com/play:41023d81

Коментар

Оги, ако ще идваш съм ти нагласил кабелчето, ама май е точно обратното- женско 2,5 към мъжко 3,5 ...има и ще едно към него което с преправяне май ще ти свърши работа. Ще ти ги донеса днес.
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X