Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе вземи и за мен 2-3 флакона да имам за подаръци

Коментар

Ще има ли среща в понеделник и къде?

Коментар

floks написа:
        Ще има ли среща в понеделник и къде?
        Срещата е в НЕДЕЛЯ колега . П.С. А за тая среща дето е последния понеделник даже и незнаех ама това не пречи да дойдеш и неделя

Коментар

Колежката пита за една по-специална среща, която се състои само веднъж в края на всеки месец, и последния път я пропуснахме...

Коментар

Е аз със моя късмет, когато се събирате съм на работа, когато съм свободна няма среща Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 .

Коментар

Ще има ли някой в четвъртък? Питам дали да шетам по този район или не, да не пия сок сама Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

:D Ако всичко ми върви по план, може да направя една пица този четвъртък...Само че засега е само в сферата на плановете :D

Коментар

curko написа:
                  ... може да направя една пица този четвъртък... :D
                  Аз не съм голям фен на пиците, но щом ще правиш, може и аз да дойда!
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Утре и аз ще намина за последно преди Китен ... около 19 часа

Коментар

Вие докато правите пица, аз и кака ви Вили ще се плацикаме, а може и вече да сме поседнали на бира и риба....

Коментар

или ще се плацикаме или ще караме ски :D

Коментар

Кога го пуснах, кога го прочете, кога отговори....

Коментар

:D еми стана случайно

Коментар

Забравих да кажа, че съм взел спрейовете за климатик, останали са ми 23 бр. Цената се променя. 4.50 / брой. Тъй като ще ги нося с мен на Китен, ако от там се съберат желаещи и искат - ще им раздам, а пък за нас тук в София пак ще ида да купя.

Коментар

топнете се и за мен а аз ще пие един сок утре на срещата и за вас

Коментар

Working...
                                X