12 часа в красно село в бар Интрига. Бивш Пийпълс. Трябва да обновим и водещиа пост. Значи ще нося лепенки на фиат форум Няма да мога да ви снабдя с ключодържатели, защото свършиха Тази седмица ще взема новите.
12 часа в красно село в бар Интрига. Бивш Пийпълс. Трябва да обновим и водещиа пост. Значи ще нося лепенки на фиат форум Няма да мога да ви снабдя с ключодържатели, защото свършиха Тази седмица ще взема новите.
Аз няма да мога да дойда днес за жалост. А Оги там не се ли води Хиподрума.. а Красно Село си е след Белите Брези чак .. да не объркаш някой
На мен там всички квартали са ми еднакви... Дано не съм подвел някой, мисля, че днес присъстваха всички от желаещите. Оборудвахме новодошлите форумци с големи и малки стикери, някои станаха от третия опит, ама пък качествено.
На мен там всички квартали са ми еднакви... Дано не съм подвел някой, мисля, че днес присъстваха всички от желаещите. Оборудвахме новодошлите форумци с големи и малки стикери, някои станаха от третия опит, ама пък качествено.
Той ще си поръча голяма пица, и от там ще дойде биричката за почерпката. Всъщност за четвъртък май се очертава добра среща, дали да не си запазим маса предварително?
Предлагам една от срещите да се направи на картинг писта.По-тежките ще отслабваме специално за събитието че да върви картинг количката :D Все пак пистата е до Дон Вито, за 30 мин може да отскочим.http://www.youtube.com/watch?v=9Ewrd...eature=related
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Аз предлагам да си помислите отново за спрей за климатици. Ако се съберем достатъчно хора да купим 24 броя - цената ще бъде 5.20 лв / бр - крайна цена. Засега имам желаещи за 12 бр., сред които - Калин, Вили, Пешо, Радо-Евертъна - от форума. Ако пропускам някой - моля да ме извини и да се запише. Иначе ако няма желаещи за 24, цената за по-малко бройки е 6.50 лв/бр., не е голяма разликата, ама далаверара си е далавера. За сведение - аз печалба от това нямам.
Спрей за почистване на климатик- хигиенизиращо действие ( убива бактериите които живеят мирно в нашите коли )- неутрализира лошите миризми ( всеки знае как замирисва в колата, когато пуснем климатика ) С помоща на тази дълга тръбичка впръскваме във всяко отверстие на въздуховодите. П.С. Снимката която съм дал е примерна и не е на продукта който предлага Оги но в общи линии става дума за флакон с тръбичка П.С.-2 Знам от личен опит че не е никак приятно да се чисти като си напръскаш стъклата с него и не на всички им харесва аромата който оставя спрея в колата за околу 3-4 дена.
Вчера ходих от Ловеч до Троян и курорта в Чифлика с пуснат постоянно климатик и не съм усещал неприятна миризма . Но щом е за идеята иаз ще си купя такова нещо да пробвам и с него . :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
amadeos, благодаря за снимката. Това, което аз ще купя определено не е Арексонс, по-евтино е , и вероятно по-ниско качество, но досега няколко колеги са го полззвали и резултатите са задоволителни. Събраха се достатъчно хора за да се включим в ниската цена. Все пак приемам още поръчки, колкото повече - толкова повече. Като отида, ще поговорим за условията на търговеца и евентуалните отстъпки за пазаруване с отстъпки при количества.
Коментар