Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко снимки от днешната среща.
    Прикачени файлове
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Aйде да направиме един скоростен конвой по улиците на софия, да видят фиатките какво могаттт!!!
      Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

Ее, колега, няма нужда от такива неща. Те са за пистата. На вниманието на колегите от София с климатици в колите - предлагам ви да се комбинираме и да си купим спрей за автоклиматици от тоя Stac Plastic - някаква невероятна китайско-италианска марка, която по бензиностанциите и в Практикер струва към 7-8 лева, а отзивите не са лоши. Ще ни излезе на цена около 4 - 4.50 лв за флакон. Тъй като разфасовката е 12 флакона, а може и да беше 20 - предлагам който иска да ми прати едно ЛС най-късно до четвъртък вечерта, за да ги купя в петък, а утре ще знам крайната цена. За членове на СФФБ - няма отстъпка. За Марто Модев - също.

Коментар

Аз и без това не искам. Аз защо имаш предвид точно мен?Ша искаш отстъпка от Стиви ама нема.
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Аз не, ама Вили.... А утре е ден за среща на обичайното място и в обичайното време.

Коментар

Ще мина да хапна една пица и да те

Коментар

За съжаление съм забравил документите си в работата, и не ми се рискуваше да прекосявам София без документи в натоварените часове, затова и тази вечер реших да пропусна срещата. Марто, извинявай, искаше ми се да обсъдим монтажа на гресьорка на носачите, както и с Калин исках да обсъдя нещо по същата тема. Може би в неделя. Подсещам всичкии за спрея за климатик, вижте предния ми пост. Все още не съм проверил точната цена. Може да го отложим още една седмица, но не повече, защото лятото си дойде, ако не се съберем достатъчно хора, ще купя по-малко само за тези, които са ми поръчали до момента.

Коментар

Jekoviq написа:
                  Aйде да направиме един скоростен конвой по улиците на софия, да видят фиатките какво могаттт!!!
                  А какво да видят на Фиатките?Че могат да се движат ли?Ама друго си е 1287 фиата в колона

Коментар

MartoModev написа:
                    Jekoviq написа:
                    А какво да видят на Фиатките?Че могат да се движат ли?Ама друго си е 1287 фиата в колона
                    Идеята на конвоя според мен е като на някой му падне нещо от колата, някой отзад да го види и да му каже . И само колежката Вили да не е пред мен че ще ме задуши хахаха шегичка П.С. Марто .. колоната за която говориш в морга ли си я виждал?

Коментар

amadeos написа:
                      MartoModev написа:
                      Jekoviq написа:
                      Идеята на конвоя според мен е като на някой му падне нещо от колата, някой отзад да го види и да му каже . И само колежката Вили да не е пред мен че ще ме задуши хахаха шегичка П.С. Марто .. колоната за която говориш в морга ли си я виждал?
                      Е защо? Ще е интерсено, диодчета под колите да сме като коледни елхи!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Виделин Райчинов написа:
                        amadeos написа:
                        MartoModev написа:
                        Jekoviq написа:
                        Е защо? Ще е интерсено, диодчета под колите да сме като коледни елхи!
                        Брат утре ще идваш ли?

Коментар

Утре ще се виждаме ли?

Коментар

Стиви в Пловдив съм! В четвъртък бях на срещата, защо не дойде?
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

пунта

добро утро манияци !!!днес искам да попитам дали ще има среща и от каде мога да се снабдя с лепенка фиат форум?ако ще има среща ми пишете мисля че вече е време да се появя и аз :P :D
                              punto1.2

Коментар

:D Това значи че няма да съм единствения нов на срещата. Ще може ли един стикер и за мен?
                                ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
                                ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
                                Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

Working...
                                X