Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ее, колега, няма нужда от такива неща. Те са за пистата. На вниманието на колегите от София с климатици в колите - предлагам ви да се комбинираме и да си купим спрей за автоклиматици от тоя Stac Plastic - някаква невероятна китайско-италианска марка, която по бензиностанциите и в Практикер струва към 7-8 лева, а отзивите не са лоши. Ще ни излезе на цена около 4 - 4.50 лв за флакон. Тъй като разфасовката е 12 флакона, а може и да беше 20 - предлагам който иска да ми прати едно ЛС най-късно до четвъртък вечерта, за да ги купя в петък, а утре ще знам крайната цена. За членове на СФФБ - няма отстъпка. За Марто Модев - също.
Коментар
-
За съжаление съм забравил документите си в работата, и не ми се рискуваше да прекосявам София без документи в натоварените часове, затова и тази вечер реших да пропусна срещата. Марто, извинявай, искаше ми се да обсъдим монтажа на гресьорка на носачите, както и с Калин исках да обсъдя нещо по същата тема. Може би в неделя. Подсещам всичкии за спрея за климатик, вижте предния ми пост. Все още не съм проверил точната цена. Може да го отложим още една седмица, но не повече, защото лятото си дойде, ако не се съберем достатъчно хора, ще купя по-малко само за тези, които са ми поръчали до момента.
Коментар
-
MartoModev написа:Jekoviq написа:Aйде да направиме един скоростен конвой по улиците на софия, да видят фиатките какво могаттт!!!
Коментар
-
amadeos написа:MartoModev написа:Jekoviq написа:Aйде да направиме един скоростен конвой по улиците на софия, да видят фиатките какво могаттт!!!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Виделин Райчинов написа:amadeos написа:MartoModev написа:Jekoviq написа:Aйде да направиме един скоростен конвой по улиците на софия, да видят фиатките какво могаттт!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар