Бройте още един хор (мен! ) - мисля да дойда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз искам да дойда ако срещата е преди 7-8 часа, че днес ще съм свободен до 21 и 30... Сега ще се разровя по темата да видя от колко часа е :Dwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
В първото мнение пишеше 19 часа, но ок аз също съм там и в половина.www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Аз не разбрах само има ли маса или да сядаме, където намерим. В смисъл, важи ли питането за пред сервитьорките? :Dwww.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Марто, ако стоката ти харесва - ще ти намеря още.vili151279 написа:За четвъртък съм на 100%, даже си го записвам в тефтера с ангажиментите!ogi28b написа:Хм, да видим... ОБЕЩАНО
Коментар
-
Я драсни сега малко по-подробно къде в неделя е срещата и ако нямам работа да наминаwww.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Аха, леле, много съм отплеснат :D Ако нямам работа, ще дойда и аз.www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Прегледай темата за срещите, ще видиш, че има няколко срещи в София. Една от тях е утре наобяд в кафе Пийпълс в Хиподрума. Това, което си видял, е може би в края на всеки месец, когато няколко колеги се събираме да пийнем по бира някъде из източните квартали. Ако е хубаво времето в края на април - ще го направим на езерОто в Дружба.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар