Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

срещата наистина беше на Високо равнище! Но приключи добре!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Има ли група от приятели, които са навити на по сръбска скара или пиле с мухъл и плесени? (За утре, то всъщност вече е "днес")

Коментар

ogi28b написа:
        Има ли група от приятели, които са навити на по сръбска скара или пиле с мухъл и плесени? (За утре, то всъщност вече е "днес")
        То че има група има, но нека да го направим вторник или сряда , защото довечера няма да мога да дойда.
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
          ogi28b написа:
          То че има група има, но нека да го направим вторник или сряда , защото довечера няма да мога да дойда.
          Аз ще мога да дойда, ако е в сряда (днес и утре съм зает)
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Групата, ако ще се видите утре - вижте и темата на момчетата от Студентски град, те май ще се видят утре. Иначе - освен да го оставим за понеделник, 6 декември ?

Коментар

ogi28b написа:
              Групата, ако ще се видите утре - вижте и темата на момчетата от Студентски град, те май ще се видят утре. Иначе - освен да го оставим за понеделник, 6 декември ?
              Както е тръгнало утре няма да се организираме за среща в Студентски град,но ако вие нещо се разберете,може да отскочиме 2-3 човека да пием по нещо с вас.
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                ogi28b написа:
                Както е тръгнало утре няма да се организираме за среща в Студентски град,но ако вие нещо се разберете,може да отскочиме 2-3 човека да пием по нещо с вас.
                В такъв случай - 19:00 часа на 01.12.2010 ще се видим на "сръбска скара или........".
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Както кажете на мен ми звучи добре 01.12.2010г. на Сръбска скара . Направо ще се видим там.
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Пичове бихте ли ми казали само каде е тая сръбска скара ако обичате. :D
                    Vremeto e Pari.

Коментар

supersport написа:
                      Пичове бихте ли ми казали само каде е тая сръбска скара ако обичате. :D
                      Механа Къщата - Сръбска Скара

Коментар

утре нещо, тва-онова?
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Както си го написал, доста се почудих дали да рискувам да пиша (знам ли за какво
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да не стряскаме аудиторията... ...ама и ние ще дойдем! Дали за тва или за онва, ще го мислим на място!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Да не стряскаме аудиторията... ...ама и ние ще дойдем! Дали за тва или за онва, ще го мислим на място!
                              Нещо, обяснения трябва ли да се дават за нещо, да знам дали да идвам?

Коментар

Шшш, драко, късно го виждам! Ти винаги трябва да даваш обяснения - все има за какво!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X