Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ша дода и аз знаЧи !
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Мдааа, срещата в неделя беше уникална откъм бройка. 23 или 24 парчета бяхме, ама това е щото писах,че ще ходим и се изсипа половината форум. А червеното браво...наистина е жестоко! Колкото до утре...нищо не моем да кажем от сега...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Мдааа, срещата в неделя беше уникална откъм бройка. 23 или 24 парчета бяхме, ама това е щото писах,че ще ходим и се изсипа половината форум. А червеното браво...наистина е жестоко! Колкото до утре...нищо не моем да кажем от сега...
        Хаха, ние за малко да ви минем по броика в неделя бяхме около 20 човека в Стара Загора, имаше и Казанлъшко участие от наша страна (аз и shterbaka). Излагате се Софияяяяяя

Коментар

Сефте се излагаме. Имаше един период лятото, дето на "Дон Вито" се събирахме само аз, Иван и Коста, и си жулихме разни работи. Айде заповядайте на среща в София, че да станем повечко!
          Ванга

Коментар

Благодаря за поканата но малко сте ми далечко и не ми е по път но ако идвам по работа ще се обадя

Коментар

Irka_fihi написа:
              само аз, Иван и Коста
              Обичайните заподозряни викаш.Утре ли имате пак среща ?ШефЪ искам да ме командирова утре в Сф, аз се дърпам ама ще видим
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не мое, утре среща няма да има.
                Ванга

Коментар

Pecho написа:
                  Аз лично обмислям идеята да дегустирам една чаша червено вино. И да ’апна де. :D
                  Колега щом си любител на винцето,другия път като се видим ще си поговорим на тая тема-попаднал си на точния човек....т.е. мен....аз с това се занимавам --- с вино.....
                  http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Ми то, ако ще сме само двамката с Коста, по-добре да не идвам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Така тет-а-тет, ще вземе да ни излезе име. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Колега николофф, аз не съм някакъв особен разбирач на вина, ама хубаво вино с подходяща храна и приятна компания - отдавна съм разбрал, че това са неща, които човек трябва да цени. Така че, ще ми е приятно да си поговорим. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                      Ми то, ако ще сме само двамката с Коста, по-добре да не идвам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Така тет-а-тет, ще вземе да ни излезе име. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Колега николофф, аз не съм някакъв особен разбирач на вина, ама хубаво вино с подходяща храна и приятна компания - отдавна съм разбрал, че това са неща, които човек трябва да цени. Така че, ще ми е приятно да си поговорим. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                      Е нема да сме само двамата, виж че и колегата Николофф ша доди, та ще сме тройка, ако се пови и некоя коуежка, ще сме тройка с гранитура, пък и Кики май мисли да намине, ама не е сигурен! а бе аз след 20.00/ч. съм там ако съм сам поне ще вечерям
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ще сте тройка на разсъмване! А ако наминем и ние, ще стане 3,5,8! А пропо, колега, какво е "гранитура"? Нещо, което се сервира към скарата ли?
                        Ванга

Коментар

среща

Идвайте всички кво се назландисвате поне няма да викарат да работите
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Кики не е лошо да потвърди в близките 27 минути дали ще е там, или не.

Коментар

ogi28b написа:
                              Кики не е лошо да потвърди в близките 27 минути дали ще е там, или не.
                              почти не !ти там ли ще си ?

Коментар

Почти да. Следователно - почти няма да нося фактурите!

Коментар

Working...
                                X