Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги,понеже с Ogi се запознахме в механата където работим и той предлага да се направи среща евентуално в механата,ако има заинтересовани пишете за да резервирам маси.Механата е в Дружба 2 със сръбска скара и чеверме на дървени въглища.Поздрав.
    FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Ето малко снимки от днес
      (3 x Alfa 145 1.3 8v, 1.4 16v, 1.6 8v zender pack, Lancia Lybra 1.8 16v, Alfa Romeo GTV 155hp, Fiat Punto 1,9 JTD 00г. [b]) LEXUS IS200 настояща

Коментар

И аз бях от 11:00 до 12:00 и после от 14:30 до 15:00
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ogi28b написа:
          Сега е момента да поканя всички на една скромна вечеря в понеделник , 27 септември, от 19-00 часа, като мястото още не е уточнено. По първоначани данни през деня ще е топло, слънчево, но вечерта едва ли ще е добре да сме на открито. Има предложение да посетим заведението в което работи нашият колега ekna - една механа в Дружба 2. Другите предложения са обичайните - кит. ресторант "Двата лъва" в квартал Слатина; обичайното място за зимата - ресторант Виктория; и каквото предложите друго... Поканени са абсолютно всички, които имат възможност да дойдат, без изключение. Специално Kotseto каня, че му обещах да му пиша като има среща. Коце - пиша ти, ела.Това няма общо с утрешната неделна среща на форума.
          Явно никой не иска да присъства.
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

blagun написа:
            И аз бях от 11:00 до 12:00 и после от 14:30 до 15:00
            Да ама срещата е от 12:00 до към 14:00Ти си се разбрал с дугите нали?Само на тях да покажеш баварката
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Junkey написа:
              ogi28b написа:
              Сега е момента да поканя всички на една скромна вечеря в понеделник , 27 септември, от 19-00 часа, като мястото още не е уточнено. По първоначани данни през деня ще е топло, слънчево, но вечерта едва ли ще е добре да сме на открито. Има предложение да посетим заведението в което работи нашият колега ekna - една механа в Дружба 2. Другите предложения са обичайните - кит. ресторант "Двата лъва" в квартал Слатина; обичайното място за зимата - ресторант Виктория; и каквото предложите друго... Поканени са абсолютно всички, които имат възможност да дойдат, без изключение. Специално Kotseto каня, че му обещах да му пиша като има среща. Коце - пиша ти, ела.Това няма общо с утрешната неделна среща на форума.
              Явно никой не иска да присъства.
              Аз искам но нямам възможност на работа съм втора смяна.

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                Най-вероятно на утрешната среща ще сме там и ние!!!Да го имат на предвид хората които не сме им приятни
                Ми то затова ни нямаше на срещата, нищо, че мъжът ти ни е много приятен!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

ekna написа:
                  Колеги,понеже с Ogi се запознахме в механата където работим и той предлага да се направи среща евентуално в механата,ако има заинтересовани пишете за да резервирам маси.Механата е в Дружба 2 със сръбска скара и чеверме на дървени въглища.Поздрав.
                  Ами предлагам наистина да се видим в механата, ще пийнем по бира, и така. Колега ekna не бързай да запазваш, защото май не сме наясно колко човека ще сме. Надявам се към 19-00 да има къде да седнем? Имам малки кръгли стикери и карти за Еко, ако някой иска - ще получи безвъзмездно. Механа Къщата - Дружба 2, бул. Копенхаген, до кръстовището с бул. Проф. Цветан Лазаров:
                  Прикачени файлове

Коментар

Irka_fihi написа:
                    dzvqroto-qnisZ написа:
                    Най-вероятно на утрешната среща ще сме там и ние!!!Да го имат на предвид хората които не сме им приятни
                    Предупреждението беше специално за теб ...че кофти време поне настроението да ни е цветно
                    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                      Irka_fihi написа:
                      dzvqroto-qnisZ написа:
                      Предупреждението беше специално за теб ...че кофти време поне настроението да ни е цветно
                      Ама официално или неофициално е предупреждението? Че с теб човек трябва да внимава, нали си член... Айде другата седмица ти не идвай на среща, за да отидем ние!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

ogi28b написа:
                        ekna написа:
                        Ами предлагам наистина да се видим в механата, ще пийнем по бира, и така. Колега ekna не бързай да запазваш, защото май не сме наясно колко човека ще сме. Надявам се към 19-00 да има къде да седнем? Имам малки кръгли стикери и карти за Еко, ако някой иска - ще получи безвъзмездно. Механа Къщата - Дружба 2, бул. Копенхаген, до кръстовището с бул. Проф. Цветан Лазаров:
                        Аз съм навит, нека и другите да кажат .

Коментар

Ирке,ако искаш и имаш да ми кажеш нещо не е тук мястото!Имаш ми скаипа,няма нужда да спамиш и тук!Къде ще ходя на срещи ще те информирам,само печелим(не само аз) когато те няма.
                          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Стига сте се дърпали, ей :D А колегата Живко, май съм го поизпуснал ... Нищо, айде другата неделя да затрупаме вече тотално паркинга и да трябва дошлите първи да си идат последни :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Аз съм довечера в механата към 19.00.
                              FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

И аз съм там, ще помоля Оги да ме докара, защото съм малко без кола .

Коментар

Working...
                                X