Пускам списък за записване за срещата утре : 1.Сем.Фихи - 2бр.2. kosta - 2бр. ( но не е сигурно)3. Жоро ( ще пие бира, има го написано черно на бяло)4. Кики (информацията не е потвърдена)5. Калин (ако му се обадим) 6. Ичкин (евентуално) ......
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Пускам списък за записване за срещата утре : 1.Сем.Фихи - 2бр.2. kosta - 2бр. ( но не е сигурно)3. Жоро ( ще пие бира, има го написано черно на бяло)4. Кики (информацията не е потвърдена)5. Калин (ако му се обадим) 6. Ичкин (евентуално) ......
двама сме сигурно е ! Кики ще дойде в 21.30/ч.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Намислил съм и аз да мина. Още повече, че имам повод да почерпя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Много смело и безотговорно го заявяваш...вашите знаят ли какви ги вършиш? ...и да знаеш, че бонбони не пием! Вземи си повечко парички, че някои хора имат по-големи възможности от други!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
...Много смело и безотговорно го заявяваш...вашите знаят ли какви ги вършиш? ...и да знаеш, че бонбони не пием! Вземи си повечко парички, че някои хора имат по-големи възможности от други!
Лесно е: тези които пият малко, ще сипят на тези които пият повече! (Абе ще ви видя колко пиете! )
Коментар