Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко снимки
    Прикачени файлове
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

amadeos написа:
      А аз пък за тази среща не разбрах .. Иначе щях да дойда .
      Нищо колега винаги има следващ път.
      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Даммм.. Някой можеше да ми каже от хората които знаят че гледам само в темата за Пипълс но карай

Коментар

Ето и от мен няколко снимки, ама са с лошо качество - все пак са с телефон
          Прикачени файлове
          RIP Притежателка на горда Panda RIP
          Bravo 1.2 16V

Коментар

amadeos написа:
            Вярно никой нищо не пише. Къде избягаха всички ?
            Kak къде - в Германия чак
            Прикачени файлове
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

eeee айде чакаме те де .. Купи ли колата какво направи .. Идвай да я полеем вече !

Коментар

amadeos написа:
                Аз нямам възможност винаги в делнични дни да влезна в сайта и да се "запиша".. Това значи ли че нетрябва да идвам ?...
                Епа звънни едно телефонче на някой с възможност да те запише! По принцип: не мисля, че коства кой знае какво усилие! Толкова ли е сложно да си планираме времето няколко часа напред!
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Брей, trace ще ме изпревари! Ама нещо гледам предница на Стило на снимката, да не си размислил? :P
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                    Брей, trace ще ме изпревари! Ама нещо гледам предница на Стило на снимката, да не си размислил? :P
                    Неее, Алфа последно, взехме я вече, утре си тръгваме.Дано успея обаче до неделя да оправя документите в КАТ.Почерпката ще има, то е ясно.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                      Pecho написа:
                      Неее, Алфа последно, взехме я вече, утре си тръгваме.Дано успея обаче до неделя да оправя документите в КАТ.Почерпката ще има, то е ясно.
                      Честито,trace,само да не почнеш по алфистките срещи да ходиш вместо по фиатските

Коментар

Няма да идвам в четвъртък и проблема с едно място се решава !!!

Коментар

amadeos написа:
                          Няма да идвам в четвъртък и проблема с едно място се решава !!!
                          Не така, колега, не така! Колегите са разумни хора и ще намерят решение на въпроса.Не трябва да има сърдити все пак, а и тези срещи са с цел да си прекараме добре, а не да спорим и да се ядосваме т.е. трябва достъпа някакси да е свободен.

Коментар

Аз днес ще мина да видя обстановката в Красна поляна. Вчера не беше възможно.Утре също ще е лудница, при мен, но ще гледам да дойда.Виждам също че искате старото място да си остане, така ли е?Ако е така да мина да запазя, на път от работа ми е.ПП.Сега минах през Дон Вито.Пищарията е 3 пъти по-голяма от Мон Ами. Цените са същите, взех едно меню.Ще трябва да се резервира обаче, маса. Резервацията не е на човек, масите са за по 8 човека, като могат да седнат и по 10 -12.Пред заведението има паркинг за доста коли, достатъчно ще ни е.Проблем е единствено стигането до паркинга, малко е завъртяно.Е, какво ще кажете?http://pizzadonvito.comВ момента има и промоция - към всяка пица има безплатна бира Минавам и им оставям някакви пари, не е трудно, за 10 човека....и повече да дойдат си има място. Днес нямаше никой почти, към 6 часа.Е, какво ще кажете?
                            Прикачени файлове
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                              Е, какво ще кажете?
                              На мен ми харесва мястото, а и менюто им не е лошо. Мисля утре да намина, но не знам точно по кое време ще успея да дойда...
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

ЧЕСТИТО trace и със здраве и безаварийно да си я караш,и на срещата да си с нея
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X