Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

A

Колеги кога ще е следващата среща и къде. Да взема и аз да дойда че още не съм идвал пък незнам и незнам къде се събирате. Ако някой ме упъти ще съм му много благодерен.
    FIAT-COUPE 2.0 16V TURBO
    ALFA ROMEO-155 1.8 8V
    ALFA ROMEO-ALFETTA 2.0 8V- реставрация в момента

Коментар

Re: A

UT__AT написа:
      Колеги кога ще е следващата среща и къде. Да взема и аз да дойда че още не съм идвал пък незнам и незнам къде се събирате. Ако някой ме упъти ще съм му много благодерен.
      Ето виж линка-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=11294Всяка седмица има среща,само с уговорката,че обикновенно се събираме около 12,а не 11.

Коментар

Колеги последно, ще има ли среща в понеделник (26.01) или напротив. Срещата на същото място ли ще остане??? И последно ако има среща са поканени всички от околията .
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Сори,не можах да дойда , че малкия нещо го е хванала хрема и бяхме на доктор.Ще се видим в неделя
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

И да беше дошъл, нямаше да има къде да седнеш!
            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

Да, тъпо се получи! Резервиралият масата нямаше къде да седне! Наистина е добре който ще идва да си казва...Я да продължа WC темата от неделната среща! :D (понеже днес посетих сефте тоалетната на Мон ами). Чудех се дали да не пусна снимката в темата за правописа, ама тук май е по-тематично. :D
              Прикачени файлове
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Бре, да не би за писоар да я иСползват?
                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Аз пък се замислям над думата ТАЗИ .. данеби да има друга която евентуално да се ползва за нещо друго... 1-ва стъпка ; 2-ра стъпка ; 3-та стъпка Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ; 4-та стъпка "БОААаааААааааааа...."

Коментар

Абе какво става що никой непише дали ще идва утре данеби да сете се отказали да идвате.Аз съм на линия, дано и вие .

Коментар

Аз ако успея да стана да дойда, че до сега бях по дискотеките.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                      EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                      http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Говорихме вчера с резервиралият масата...Проблема с Мон Ами е че ще искат капаро ако той не резервира, а при нас много вероятно да се получават такива ситуации. По-малко хора се е кофти, повече - виждате какво се получава.Затова, предложението ми е, да се преместим отново в пипълс/толедо, или да намерим по-добро заведение, наоколо.Не е нужно да е известно, стига да има места и паркинг.Моите предложения са две, он не са наоколо.Едното е пицария Лимона, Бояна.Другото е пицария Чичовци, Драгалевци.И на двете места има места за спиране, заведенията са големи.Погледнете www.zavedenia.com , за Симеоново, Драгалевци, Бояна няма притеснения със спирането.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз ще съм там към 12, ще седя малко че се налага повечко лежане...

Коментар

А предложението на "резервиралият масата..." е който идва, да пише. Но ако искаш да се местим...няма проблем.
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Жоре.... правилно ли прочетох "Симеоново, Драгалевци, Бояна"? По-лесни ли ще правим срещите или по-сложни?

Коментар

Да, правилно си чул, не можем да очакваме че всеки който е писал ще дойде. Всичко се случва.Миналия път нямаше да идвам, но накрая дойдох - какво, щом не съм писал да не идвам...или да няма места за всички...Не можем и да държим и да резервираме места за хора които няма да дойдат.Така че търсим заведение в което не искат капаро.Другото условие е да има къде да се спре и то в 7-8 вечерта.Затова според мен Драгалевци - Чичовци е добра идея.

Коментар

Working...
                                X