Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kilar написа:
    И да минете да ме видите... ,че съм на работа!!!http://forum.optic-com.eu/index.php/topic,703.0.htmlP.S. На Ilkor аватара мноо ме кефи.
    Много е як !Утре ако имам време ще мина да пием кафе.Ти нещо се изгуби с онези хубави неща
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Малко сними
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Анатоли кажи сега колко пари ще искаш за сниките? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Айде другия път пак ела да се посмеем и да видим тоя твоя проблем с пиенето
        EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
        http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Браво на фотографчето :P супер снимки. (Мазня му се защото трябва да копувам нещо от него и да ми го даде по евтинко )

Коментар

amadeos написа:
            Браво на фотографчето :P супер снимки. (Мазня му се защото трябва да копувам нещо от него и да ми го даде по евтинко )
            оууууу колега как си се заблудил от тоз човек евтино нищо няма да вземеш така че не се притеснявай да кажеш, че снимките му не струват

Коментар

Колеги този четвъртък ще има среща нали.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Да.
                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                Трезвен ТУК не пиша!
                Un Italiano Vero

Коментар

Колеги, хайде да се преброим за днешната среща.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

Леле Мишо свършено е с теб... Знам къде живееш ...
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Айде де

Коментар

kilar написа:
                        Колеги, хайде да се преброим за днешната среща.
                        Що? Дали да резервираш втора маса ли? Ще гледам да дойда, че трябва и по някои административни въпроси да разменим мисли.
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Втора маса няма да резервирам, но трябва да знам броя на хората за които ще резервирам места.
                          Трезвен ТУК не пиша!
                          Un Italiano Vero

Коментар

Три места за мен - 2 мъжки, и 1 дамско. (Аз, Весела, Росен)

Коментар

Резервирах маса за 7 човека, за 19.30 ч.
                              Трезвен ТУК не пиша!
                              Un Italiano Vero

Коментар

Колеги, отново искам да ПОМОЛЯ, който идва на срещата в Мон Ами, да каже предварително. МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X