Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май не съм се изразил правилно - искам да кажа, че тази среща ми е първа. И като за пръв път ми допадна обстановката. Ще има купони.
    karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
    https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Утре ако резервирате маса - за мен 2 места!

Коментар

Колеги, днес е четвъртък. Казвайте за колко човека да запазя маса. Нека записването започне сега...
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

За мен едно място

Коментар

добре, ще се повторя: за мен 2 места - едно за момченце, и едно за момиченце, а колегата svetkos_ също е заявил че ще идва, ама не знам дали ще се сети да влезе тук да потвърди. Май че и той ще е с 2 места...

Коментар

ogi28b написа:
              добре, ще се повторя: за мен 2 места - едно за момченце, и едно за момиченце, а колегата svetkos_ също е заявил че ще идва, ама не знам дали ще се сети да влезе тук да потвърди. Май че и той ще е с 2 места...
              Аз потвърждавам двете места! (Хубаво е човек да има секретарка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 )
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Ще гледам и аз да дойда.
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Резервирах маса за 10 души, 19.30 ч.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

По една или друга причина аз ще бъда САМ! Все си мисля, че 10 човека ще с енамерят, ако не и повече.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Аз ще дойда към 8 че тогава и колегите ми се събират по-надолу
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Мая, тази е от лятото от люлинската пицария.Беше ок среща ама....трудна за достъпване явно, за повечето хора.Очертава се тези да са ок....
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Срещи в надвжда

Здравеите. Провеждат ли се такива срещи и в надежда, ако да бих искала да разбера и с голямо удоволствие да се включа в тях.

Коментар

От последната среща все се каня да споделя задоволството си от интелектуалната атмосфера в Peoples. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                            Прикачени файлове
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Тези срещи са за всички от форума,независимо кой къде живее.Затова и срещата е в центъра ,за да не се сърди никой. Според мен всеки иска срещата да е до тях или в квартала му ,но това означава че всеки ден трябва да сме някъде на среща .Така от името на всички казвам ЗАПОВЯДАЙ всеки четвъртък в "Мон Ами" или всяка неделя в "Пийпълс"
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Добре ,че не съм го посетил иначе нямаше излизане :D
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X