Налага ми се да си стягам багажа,че ще паля Пунтягата към морето...Дойде и моя ред за отпуска ....СЛед морето обаче идем !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добре стана ,но .. си мисля че ще стане като в някой други форуми. Имам впредвид това че една част от хората ще се виждаме в сряда друга в друг ден, други в неделя. За мен лично срещата в люлин е първа и последна и ще ви кажа защо... не ми се пътува в София в пиков час когато хората се прибират от работа. А ако съм в младост или студентски град въобще няма да си помисля да дойда до люлин. Срещите в Peoples са си добре... може да се каже че са на централно място и всички пътуваме до там еднакво.. за да не си помисли някой че живея в съседния до заведението блок ще спомена че живея в Сухата река. Всичко това си е мое мнение естествено !!!
Коментар
-
В неделя ако всичко е според плана ще се кача на бояна и аз.Оги, оказа се че и аз има проблем подобен на твоя с нафтата Бях в Търново в сервиза на Стенли (горещо го препоръчвам между другото) и вдигнахме колата да огледаме окачването. А отдолу - тече нещо ... оказа се нафта. Като махнахме пластмасовия капак кухините около инжекторите пълни с нафта до горе. Изпускаше маркучето по което се връща излишната нафта от инжекторите. Колата не беше карана два дена а разстоянието до сервиза от нас е не повече от километър- два ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар