Еми колеги да вземем да се организираме, аз обаче само до петък съм тук и после на моренце, ако сте навити можем да се организираме . Ако ли не някой друг път.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Този път и аз ще дойда, ако ме искате. Иначе на картата ОМВ е дадено на грешно място. Последно на кое от двете ОМВ-та е срещата? Това което е до бул Бъкстон или това след бул. България/до Шел и Макдоналдс/? На картата е отбелязано място между ОМВ Бъкстон и бул. България /там точно няма нищо де/. И така..като видите Русо с Браво - аз съм :P
Този път и аз ще дойда, ако ме искате. Иначе на картата ОМВ е дадено на грешно място. Последно на кое от двете ОМВ-та е срещата? Това което е до бул Бъкстон или това след бул. България/до Шел и Макдоналдс/? На картата е отбелязано място между ОМВ Бъкстон и бул. България /там точно няма нищо де/. И така..като видите Русо с Браво - аз съм :P
Всъщност е в неделя вечер на ОМВто на окловръстното, което е след разклона за Бояна, като се движиш в посока към студентски град.ПС доста интересно ми се падна да е мнение 1155. Да взема да се приберапо рано та да видим това Русото
хехе.. нали срещата беше в петък или пак нещо съм в грешка..абе и аз съм една.. Иначе Русото живее точно над ОМВ-то :P
Коментар