Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе аз ли съм слям или невидях нито едно форумско фиатче освен моето

Коментар

DaDa написа:
      Нито едното нито другото - просто май не се познахме? Нека предположа - ти беше с ХГТ-то спряло на бензиноколонката ? Когато излизаше от ОМВ-то, аз, ilkor, и kilar-а бяхме точно пред изхода, ти ни загледа, аз те загледах, и ни подмина, и чак като ти видяхме задницата със широкия стикер, се усетихме че си ти. И гледай по-внимателно, особено около газ-колонката в ъгъла. Когато си тръгна, там вече бяха паркирани 2 Браво/а, Мареа, а малко по-напред - синьо браво с надпис "D105" , на левия калник Та така....

Коментар

ogi28b написа:
        ... Когато си тръгна, там вече бяха паркирани 2 Браво/а, Мареа, а малко по-напред - синьо браво с надпис "D105" , на левия калник Та така....
        Купил съм си нова табелка JTD105 че на тази някой е отчупил първите 2 букви ама първо съм решил да боядисам калника и тогава ще я сложа.А моята кола е обозначена с и с двата стикера - огромен кръгъл (май във форума има само 2 коли с такъв) и надписа Фиат Форум България.

Коментар

Колеги, на следващата среща ще се раздават стикери.Който от колегите няма стикер, да заповяда в неделя да му дам.Ще пусна една тема като се върна, като съобщение.Поздрави!
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

ogi28b написа:
            DaDa написа:
            Нито едното нито другото - просто май не се познахме? Нека предположа - ти беше с ХГТ-то спряло на бензиноколонката ? Когато излизаше от ОМВ-то, аз, ilkor, и kilar-а бяхме точно пред изхода, ти ни загледа, аз те загледах, и ни подмина, и чак като ти видяхме задницата със широкия стикер, се усетихме че си ти. И гледай по-внимателно, особено около газ-колонката в ъгъла. Когато си тръгна, там вече бяха паркирани 2 Браво/а, Мареа, а малко по-напред - синьо браво с надпис "D105" , на левия калник Та така....
            Да колега аз бях само че излязох и паркирах малко след OMV-то понеже нямаше каде да се спре бях там от 21.30 до към 23.00 да беше ме уцелил с нещо докато минавах покрай теб

Коментар

Еми когато кажете колеги аз съм винаги готов
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Утре вечер срещата ще е "ако не вали", както винаги, нали ?

Коментар

ogi28b написа:
                  Утре вечер срещата ще е "ако не вали", както винаги, нали ?
                  Дамммм
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Вчера нещо много слабо се представихме, ще се пляскаме, я се стегнете и повече народ следващият път
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Другия път не ни зарязвай така.Тоя път имаше оправдание, ама другия път няма да има прошка.

Коментар

Колеги, за утре една срещичка ще спретнем ли?Аз ще съм там още преди 11 ч.П.С. Nino, хайде ела и ти да се видим.

Коментар

И аз ще дойда ще гледам да дойда по рано щом ще си там.Междо другото от няколко срещи обсъждаме че е хубаво който ще идва да пише в темата зада се знае колко хора ще се саберем или поне да се знае че ще има среща .

Коментар

...

Минавам през автомивката и най-късно 11:00 и нещо сме с колагата mais (16V червеното типо) ще сме на паркинга ,да се запознаем ,че аз за първи път ще идвам :D Поздрави.
                            Tipo 1.4 i.e. 71 hP (слаба купешка ракия)

ИВО

Коментар

Аз се успах Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ,тая бояна ме развали

Коментар

Чат за срещите в София - пицария ДонВито

Колеги,заповядайте на традиционната среща в четвъртък,която се провежда вече в пицария Дон Вито.
                                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X