Абе аз ли съм слям или невидях нито едно форумско фиатче освен моето
Нито едното нито другото - просто май не се познахме? Нека предположа - ти беше с ХГТ-то спряло на бензиноколонката ? Когато излизаше от ОМВ-то, аз, ilkor, и kilar-а бяхме точно пред изхода, ти ни загледа, аз те загледах, и ни подмина, и чак като ти видяхме задницата със широкия стикер, се усетихме че си ти. И гледай по-внимателно, особено около газ-колонката в ъгъла. Когато си тръгна, там вече бяха паркирани 2 Браво/а, Мареа, а малко по-напред - синьо браво с надпис "D105" , на левия калник Та така....
... Когато си тръгна, там вече бяха паркирани 2 Браво/а, Мареа, а малко по-напред - синьо браво с надпис "D105" , на левия калник Та така....
Купил съм си нова табелка JTD105 че на тази някой е отчупил първите 2 букви ама първо съм решил да боядисам калника и тогава ще я сложа.А моята кола е обозначена с и с двата стикера - огромен кръгъл (май във форума има само 2 коли с такъв) и надписа Фиат Форум България.
Колеги, на следващата среща ще се раздават стикери.Който от колегите няма стикер, да заповяда в неделя да му дам.Ще пусна една тема като се върна, като съобщение.Поздрави!
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Абе аз ли съм слям или невидях нито едно форумско фиатче освен моето
Нито едното нито другото - просто май не се познахме? Нека предположа - ти беше с ХГТ-то спряло на бензиноколонката ? Когато излизаше от ОМВ-то, аз, ilkor, и kilar-а бяхме точно пред изхода, ти ни загледа, аз те загледах, и ни подмина, и чак като ти видяхме задницата със широкия стикер, се усетихме че си ти. И гледай по-внимателно, особено около газ-колонката в ъгъла. Когато си тръгна, там вече бяха паркирани 2 Браво/а, Мареа, а малко по-напред - синьо браво с надпис "D105" , на левия калник Та така....
Да колега аз бях само че излязох и паркирах малко след OMV-то понеже нямаше каде да се спре бях там от 21.30 до към 23.00 да беше ме уцелил с нещо докато минавах покрай теб
И аз ще дойда ще гледам да дойда по рано щом ще си там.Междо другото от няколко срещи обсъждаме че е хубаво който ще идва да пише в темата зада се знае колко хора ще се саберем или поне да се знае че ще има среща .
Минавам през автомивката и най-късно 11:00 и нещо сме с колагата mais (16V червеното типо) ще сме на паркинга ,да се запознаем ,че аз за първи път ще идвам :D Поздрави.
Коментар