Alex_kk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolai_slavista написа:Alex_kk написа:Вече срещите на клуба на Бояна ли се правят или просто още един ден за срещи има? Там доколкото знам се събират и Опел клуба или се бъркам.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:nikolai_slavista написа:Alex_kk написа:Вече срещите на клуба на Бояна ли се правят или просто още един ден за срещи има? Там доколкото знам се събират и Опел клуба или се бъркам.
Коментар
-
nikolai_slavista написа:Alex_kk написа:nikolai_slavista написа:Alex_kk написа:Вече срещите на клуба на Бояна ли се правят или просто още един ден за срещи има? Там доколкото знам се събират и Опел клуба или се бъркам.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
mais написа:Абе незнам нещо напоследък по исъхна тая бояна,никой неще да се бега Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 само лъскави коли и кото им кажеш аре да се пуснем всеки ааааааа аз не се занимавам с такива работи или нещо не ми е наред колата.Само оправдания за кво са отишли тогава????????Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
Аз пропускам срещите щото тази година отпуска няма за мен, и използвам съботите и неделите за ходене из разни места.Вечерта в неделя за ОМВ обикновено съм на линия.В мен има два календара които не знам ка кой са. Взех ги от Илко доста отдавна.Който е плащал но няма да си каже!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
amadeos написа:Тази неделя нещо бяхме много малко хорица.. И най важния човек Пешо го нямаше да почерпиex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар