Добра среща се получи, за някой де, други си тръгнаха с акт защото обичат да говорят много по телефона........ очаквам снимки от личния ми фотограф - ТRACE ...........
Дам така е , някои си карат с акт , а пък някой щеше да получи ИНФАРКТ " Леко Купетооо ....Лекооооо " :D
Ти нали си тръгна, откъде знаеш
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Няма да майтапите и да ядосвате колежката, на всеки се случва лошите чичковци да му напишат акт. Тя добре, че не ги е набила, като дама има предимство навсякъде и би трябвало да я пуснат първа да мине на кръстовището :D Вземете я успокойте, няколко мили думи и още пет-шест (или повече) кръгчета с купето ще й се отразят перфектно :D
Няма да майтапите и да ядосвате колежката, на всеки се случва лошите чичковци да му напишат акт. Тя добре, че не ги е набила, като дама има предимство навсякъде и би трябвало да я пуснат първа да мине на кръстовището :D Вземете я успокойте, няколко мили думи и още пет-шест (или повече) кръгчета с купето ще й се отразят перфектно :D
Никакви кръгчета за нея повече!!!"Не ми харесва, много друса....."
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Е, стига де. Това беше лек майтап. Просто ти не й даде възможност за по-дълго кръгче, да я пробва както си трябва количката за час-два, да провери колко вдига :D
Е, стига де. Това беше лек майтап. Просто ти не й даде възможност за по-дълго кръгче, да я пробва както си трябва количката за час-два, да провери колко вдига :D
Олелееее Купетоооооо Емо , имам си таен агент които ми съобщава за всичко :D(един леко позакръглен) Mishka , значи от утре където видя жена с кола дори и да съм с предимство ще я пускам да мине :D
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Другият път ще и дам нещо по-голямо да покара......надявам се да не каже, че й друса пак
Прикачени файлове
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Другият път ще и дам нещо по-голямо да покара......надявам се да не каже, че й друса пак
Става, съгласна съм Само да не викаш после Бе Ем Ве-тоооооо И обещавам да не говоря по телефона докато го карам............ да не получиш още един инфаркт....
хахахааа.... нещо май ме боли главата, защо ли.... Илко, ако продължавам така с издънките, в най-скоро време ме очаквайте във вашите редици на примерните пешеходци
Коментар