Супер съм навит и аз да се поизпотим малко... и без това има голяма нужда от сваляне на някой др. килце.. ако и другите са навити другата неделя ще го измислим .. само дано и времето е с нас!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolai_slavista написа:halfata написа:Айде утре на ОМВ - Бояна ? Аз към 22:00 ще съм там с червеното типо. Който иска , да заповяда .P.S. Съжалявам ,че съобщението ми се повтаря на 2 места ...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:nikolai_slavista написа:halfata написа:Айде утре на ОМВ - Бояна ? Аз към 22:00 ще съм там с червеното типо. Който иска , да заповяда .P.S. Съжалявам ,че съобщението ми се повтаря на 2 места ...
Коментар
-
maiska
Няма ли кой да пусне снимки от днешната среща? Бандата беше почти пълнаАз пък що не направих няколко
Коментар
-
GTipo написа:Имаше снимки и снимащи, просто не са пуснати още.Благодаря на НСО за смяната на изпарителя ми, която направихме!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ето няколко снимки tuk:http://store2.data.bg/trace/Pics/forum/2008.03.16/Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ilkor написа:ilkor написа:Paparac написа:Покорно се извинявам, ...анкетата в която обикновените потребители можеха да си кажат мнението вече е достъпна само за модератори. При опит да отговоря на въпросите които ми баха зададени получавам следната грешка Само Администратори могат да отговарят в този форум . Чудно ми е откъде се намериха толкова много модератори да гласуват
Очевидно тактиката е пак неудобните теми да се крият.Ще се опитам да отговоря съвсем накратко:Тарикати наричате хората които пуснаха линк към темата в нашия форум за подгряващите свещи за антифриза като подобна тема не е разисквана при вас ? А какво да кажа за тези които ни предлагат постоянно снимки и покани за срещите ви. Мине не мине седмица и някой се отчита. За разлика от темите които вие изтрихте при вас тук нищо не се трие - дори и такива постове съдържащи спам. Е с какви очи тогава ни обвинявате в криене на истината. Дори факта че заключихте анкетата показва че на ръководството на форума не му дреме за мнението на обикновените потребители. Най малкото ако не доведе до промяна на правилата щяхте да знаете какво мислят потребителите за тази забрана. А забрана от типа този форум е разрешен а оня не е разрешен се нарича цензура.След като станах админ направих необходимото да премахна заместването което се правеше при нас понеже смятам че цензура не бива да се налага под никой начин. И ако има разделение при вас то е между ръководството и потребителите. Дори има такива които искрено се учудват защо има такава забрана.Накрая пак ще ви призова съвсем приятелски. Моля, престанете с рекламата си във Фиат форума. Щом при вас подобни постове са недопустими бъдете така добри да не се наптрапвате и тук. Понеже ние сме демократичен форум никога в правилата не може да се заложи подобна цензура. Целият екип поддържащ форума се стреми да бъде в услуга на потребителите му, а не срещу тях. За разлика от администрацията в другия форум ние уважаваме всяко мнение дори и да не сме съгласни с него!!!Мисля с този пост да приключим офтопика в темата.Извинявам се на всички за това отклонение от темата но бях принуден да го направя тук понеже там ми отнеха правото на отговор.
Съжалявам за офтопикиа, по преценка нека се изтрие! Няма да правя световен проблем ако се случи. Колега Илко, винаги съм бил ЗА, но определени екземпляри прекалиха. Относно анкетата, сам знаеш, че беше добре премислена от твоя страна, и не беше с правилното заглавие. Успокойте малко топката, ако няма простотий, каквото има да се случва, то ще се случи. Престанете да свързвате с нас, всичко нередно на този свят. Не съм участвал в събитията, нямам никакви омразни чувства, но ви съветвам да престанете, определено от тук се бълва повече злоба на този етап.п.п. Колега FaceLess, хайде да не казваш ти, кой, къде какво да пише!Няма да го изтрия понеже го приемам като отговор!Сега ще ти напиша ЛС и ще те помоля да ми отговориш по същият начин (ако желаеш)
Коментар
-
LEVSKI написа:..................Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар