Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стига се дърляхте с другия форум защото на всеки е ясно, че разберателство никога няма да се постигне.Да си пускат линкове и да се рекламират колкото искат, и съответно да забраняват същото в техният форум, да си заключват теми и да трият мнения колкото искат - това няма значение за никой, който просто не пише там. Повечето потребители разбраха къде е правилното място за писане и четене. Единственото лошо в случая е това, че новите потребители, тези, които тепърва са си купили Фиат и искат да се регистрират, могат без да искат да го направят на грешното място. Това, за съжаление, няма как да се избегне.
    Bravo 1.6 16v

Коментар

HCO написа:
      Добра среща стана и Емо пак изпусна най-веселото ...Колежката Мая , доиде с прегряваща и пушеща Брава .(те жените търсят мъжете само за работа...) :D Както и да е оправихме колата , обаче на Огънчо колата не искаше да запали ... само стужеше без да иска да запали ..Оказа се че някои от таифата му е дръпнал централния кабел на капачката :D
      Големи благодарности на всички колеги от срещата. Всеки помогна с каквото може - кой с инструменти, кой с вода - че беше голям кът Голяма солидарност...И специални благодарности на колегата НСО. Другия път бирата е от мен

Коментар

HCO написа:
        Добра среща стана и Емо пак изпусна най-веселото ...
        Ееее за малко съм пропуснал шоуто...Ти ако знаеш колко ми беше весело в гаража, докато сменях маслото.........
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

е ти само в гаража се забавляваш... несериозник .... остави Верчето да ет гледа а ти си левжа подколата а :D
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Срещата беше добра, като изключим липсата на някой успали се Като гледам си успял да намериш къде да си пробваш усилвателя гледката ми хареса
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
              Срещата беше добра, като изключим липсата на някой успали се Като гледам си успял да намериш къде да си пробваш усилвателя гледката ми хареса
              ХАхаха нали и на мен
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Още няколко снимки от срещата днес (09.03.200 тук:http://store2.data.bg/trace/Pics/forum/2008.03.09/
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Paparac написа:
                  Покорно се извинявам, че чак сега виждам поста ти, колега Амадеос. Предварително се извинявам на колегата Илкор, тъй като нямам никакво намерение да правя реклама на нищо и никого. Интересно как никой от хората пред О’Шипка не са започнали да получават нервни пристъпи/припадъци поради липсата на ФИАТ КУПЕТА-та им или останалите ФИАТ-и пред Пийпълс. Млади приятелю, на първо време хвани, та се научи да пишеш грамотно и си припомни отношението, което срещна, когато си забрави паролата и аз ти я възстанових. Всеки е свободен да посещава каквито иска срещи на каквито си иска форуми, Илкор е в правото си, защото такива снимки с толкова КУПЕ-та в срещите на Вожда на fiat-bg.org/forum и настроение при нас са красота в жанра. Enjoy!
                  Ще взема да отговоря на поредната комплексарщина.. Млади приятелю Папарак ако си бях забравил паролата щях да си я ресна сам и нямаше да занимавам никой, още по малко ако тогава знаех що за хора сте (но тогава проблема беше др. но явно ти нямаш достатъчно права и във вашия си форум за да го видиш това, както и да е). За правопис и правоговор няма да говоря, защото няма нужда като ви гледам голяма част от темите на какъв език са написани . По въпроса за колко коли се събирате, немога да разбера фукате ли се какво. По въпроса за форума ви.. не се сещам аз да съм ви писал нещо там примерно да питам

Коментар

Едно предлужение към ПРИЯТЕЛИТЕ от форума за следващата неделя. Какво ще кажете за една спортна среща... футбол, баскет а защо не и едно спарингче на ринга естествено на приателски начила. Принципно моля заинтересуваните да си кажат по с време, за да се запари място (зала,ринг). Принципно имам предлужение за базата на Левски там мога да помогна със запазването ... Топки за футбол и баскет имам .. и боксови ръкавици също малко са големи като за моята ръчичка но мога да взема и малки . Ако има мързеливи и им се поти може и тенис на маса да пробваме . Чакам отговори .. П.С. Благуне на теб разчитам за футбола !!!

Коментар

HCO написа:
                      Eто и малко снимки за пропусналите:
                      trace написа:
                      Още няколко снимки от срещата днес (09.03.200 тук:http://store2.data.bg/trace/Pics/forum/2008.03.09/
                      Само аз ли нямам достъп до store2.data.bg и не виждам снимките? Защо не ги качвате тук?
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ако има проблем с място за снимки мога да дам на всеки който поиска примерно по 4-5 GB абсолятно безплатно естествено с единствената забележка снимките да са за форума и да няма опит за качване на нелицензиран софтуер. Ако има някой заинтересуван да драсне на лс или skype

Коментар

Качих ги тук http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...ofia/09_03_08/

Коментар

Благодаря! Брей, имало е интересни работи по-късно! Ама който си тръгва рано...
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

amadeos написа:
                              Едно предлужение към ПРИЯТЕЛИТЕ от форума за следващата неделя. Какво ще кажете за една спортна среща... футбол, баскет а защо не и едно спарингче на ринга естествено на приателски начила. Принципно моля заинтересуваните да си кажат по с време, за да се запари място (зала,ринг). Принципно имам предлужение за базата на Левски там мога да помогна със запазването ... Топки за футбол и баскет имам .. и боксови ръкавици също малко са големи като за моята ръчичка но мога да взема и малки . Ако има мързеливи и им се поти може и тенис на маса да пробваме . Чакам отговори .. П.С. Благуне на теб разчитам за футбола !!!
                              Xaxaxaa нямаш грижи, пак ще има финтчета, жик-так ..... Ама и аз имам ръкавици може да се включа и в другия спорт, и то доста активно....
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аиде колеги да си направим спорта среща по кик-бокс и бокс . Аз съм за с 2 ръце ... ЗА !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                                Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                                IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                                1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                                2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Working...
                                X