Днес някой ще ходили до ОМВ-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
amadeos написа:Не знам кой се събира там и каква му е идеята com, сом ли е щука ли е, но знам че при нас купона е на различно ниво от сърбане на супи , а и как никой не писа във форума соМ "абе минах днеска покрай едно заведение Peoples и там гледам някви фиатки какви ли са ?" сигурно никой просто не минава покрай наща сбирка, ама и да мине може вертолет да го нападне (Може да питате Насо, че има нещо такова там което напада). Та за да стане мнението ми още по OFF да добавя и едно предложение, абре дайте да приместим срещата така и така Peoples е в ремонт, аз викам да я направим в магазин JUMBO хаха. С пожелания за повече силикон, но на място: оня с ланчията :P (само на 2-3 ракиджока ) П.С. Абе туй от цома не спите ли (Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 3:53 am) или пък може да е бот някакъв за спам :P
Коментар
-
Paparac написа:Покорно се извинявам, ...
Коментар
-
ivoshindarsky написа:Днес ще има ли среща в Люлин при тунела и от колко часа? Тя на кой от "N" на брой форумите за FIAT e?
Коментар
-
Ще има на нашия. На Пипълс, както е писал Илко. В София.11ч.Вероятно ще има и още една, в Люлин, близо до София. Но не е наша.Аз ще съм без кола, вероятно, пълен пешеходец, още кола не ми дават да карам.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колеги, няма ли да ви писне да ни спамите темата за НАШИТЕ срещи. Ходете си пишете у вашия форум, колкото си искате! Тук място са подобни изпълнения няма! Ако аз напиша в другият форум "абе днеска ще има ли среща на Peoples-a" живота ще ми стъжните!Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Днес стана много прилична среща. Брао! http://anaboliy.servehttp.com/css/09032008.mp4Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Добра среща стана и Емо пак изпусна най-веселото ...Колежката Мая , доиде с прегряваща и пушеща Брава .(те жените търсят мъжете само за работа...) :D Както и да е оправихме колата , обаче на Огънчо колата не искаше да запали ... само стужеше без да иска да запали ..Оказа се че някои от таифата му е дръпнал централния кабел на капачката :DEто и малко снимки за пропусналите:Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
ilkor написа:Paparac написа:Покорно се извинявам, ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар