Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    Утре
    Разбрах ,че си от редовните.Питах за теб в неделя и те нямаше а?Не ,че аз съм от най. :D
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

:D Да от редовните е! Всеки път му звъним по 100-120 пъти и той винаги е нещо зает. :D
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ами ето човекът пита, за да си навие часовника, пък вие си траете! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Tornado написа:
          blagun написа:
          Утре
          Разбрах ,че си от редовните.Питах за теб в неделя и те нямаше а?Не ,че аз съм от най. :D
          Утре ще дойда да "дрифта" на снега пред Пипълса..... Чакам те
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
            Tornado написа:
            blagun написа:
            Утре
            Утре ще дойда да "дрифта" на снега пред Пипълса..... Чакам те
            Е, сега трябва да ходя да подливам вода та до утре да е стегнало ...

Коментар

Брех да му се невиди ангажирахме колегите да правят изкуствен лед за утре
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Илко, спри водата, има сняг. Утре ще може да се попързаляте малко

Коментар

А екстра значи утре ще има шоу.Значи и аз съм там.Емо утре ще те видим как ще дойдеш данесе окаже че си с температура.

Коментар

nikolai_slavista написа:
                    А екстра значи утре ще има шоу.Значи и аз съм там.Емо утре ще те видим как ще дойдеш данесе окаже че си с температура.
                    Лелееее как се подиграваш, ега те пипне грипа.. Дано успеете да ме събудите, че стана никое време...
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Нищо не казвате за днес...как мина срещата?Дрифтове трябваше да има Снимки? Клипове?Хайде не си мълчете :P
                      RIP Притежателка на горда Panda RIP
                      Bravo 1.2 16V

Коментар

Е бре, гости приемате ли.... ...от началото на март до средата на април ще "живеем" в София, щото мойта шантавата жена, както е с корема 7-ми месец, ще кара курс в София и не само че не успях да я разубедя, ами и даже ще трябва да бъда с нея.....така че ще се виждаме често-често......стига някой да няма против, разбира се....

Коментар

ju написа:
                          Нищо не казвате за днес...как мина срещата?Дрифтове трябваше да има Снимки? Клипове?Хайде не си мълчете :P
                          Всичко имаше - и ремонти и дрифтове - виж червената машина
                          Прикачени файлове

Коментар

Колега Авео добре си ни дошъл, тъкмо ще ме повозиш на линеята А днес не само че Емо дойде и се прави на майстор, дори дойде и Анатолий да не повярва човек. Умря от студ и каза че повече няма да идва :D
                            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Авео написа:
                              Е бре, гости приемате ли.... ...от началото на март до средата на април ще "живеем" в София, щото мойта шантавата жена, както е с корема 7-ми месец, ще кара курс в София и не само че не успях да я разубедя, ами и даже ще трябва да бъда с нея.....така че ще се виждаме често-често......стига някой да няма против, разбира се....
                              Ще ни дойдете тогава на гости, супер! :D Официално те каним! :D

Коментар

Хаха, дори и Анатоли е бил на срещата...не мога да повярвам, че си е подал носа навън в неделния ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 В последно време само фитнес и работа са му в главата... и чат-пат учи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Авео, аз от няколко месеца идвам на срещите с Форд и никой не ме е върнал, та тебе ли ще върнем Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Добре си дошъл.
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X