blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maiska
-
nikolai_slavista написа:А екстра значи утре ще има шоу.Значи и аз съм там.Емо утре ще те видим как ще дойдеш данесе окаже че си с температура.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Явор Митев
Е бре, гости приемате ли.... ...от началото на март до средата на април ще "живеем" в София, щото мойта шантавата жена, както е с корема 7-ми месец, ще кара курс в София и не само че не успях да я разубедя, ами и даже ще трябва да бъда с нея.....така че ще се виждаме често-често......стига някой да няма против, разбира се....
Коментар
-
Авео написа:Е бре, гости приемате ли.... ...от началото на март до средата на април ще "живеем" в София, щото мойта шантавата жена, както е с корема 7-ми месец, ще кара курс в София и не само че не успях да я разубедя, ами и даже ще трябва да бъда с нея.....така че ще се виждаме често-често......стига някой да няма против, разбира се....
Коментар
-
Хаха, дори и Анатоли е бил на срещата...не мога да повярвам, че си е подал носа навън в неделния ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 В последно време само фитнес и работа са му в главата... и чат-пат учи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Авео, аз от няколко месеца идвам на срещите с Форд и никой не ме е върнал, та тебе ли ще върнем Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Добре си дошъл.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар