Чакай, чакай, кога е идвал Торнадо????....................................... .................................................. .................................................. .......Мамка му, не , като си тръгвах дойде едно Браво с търновска регистрация. Всички се втурнахте към пича, ама не съм разбрал, че е бил Торнадо и си се качих в колата. Обърнах си до Браво, видях номер ВТ и че в колата имаше две деца и си тръгнах.Ба си... много ме е яд, че не се запознах с Торнадо...тц тц тц тц....
Да вземем да заформим една среща в Четвъртък към 19.30-20.00 ч., какво ще кажете Вече съм се разбрал с Милен(Frost_mh) с бялото Уно(дизелчето) да се видим на по "кафе" най-вероятно в "Толедо"-то, че нали "Пипълс"-а в момента е в ремонт.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
А защо дойде с Бравото, а не с Мареата.Ако беше с Мареата нямаше начин да те сбъркам.
Трябваше да му дам малко жега да го видя колко ще издържи макар да се представи доста добре в снега по северна България.Днес минах и покрай Септември и доста се зачудих дали да не отскоча до колегата qnisZ за една газова уредбичка ама уви нямаше време.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Да вземем да заформим една среща в Четвъртък към 19.30-20.00 ч., какво ще кажете Вече съм се разбрал с Милен(Frost_mh) с бялото Уно(дизелчето) да се видим на по "кафе" най-вероятно в "Толедо"-то, че нали "Пипълс"-а в момента е в ремонт.
Коментар