Не е вярно, ако знаеш на колко СУЗУКАДЖИИ съм отворил очите за правата вяра, все пак знаеш какво е сърцето на моя автомобил!... Аре Насе, другата седмица сме там, ако трябва от Г.Баня ще дойде да те взема! Даже може и оня, ТАТКО Doo ДА ВЗЕМЕМ!
Ами преслушай го то както взе аудито и вече неможе да се говори с него :P :P Другия път, ако е по късно звънни, че ние редовно оставаме до късно.
Ма Ауди взел...??? Е, много работа ще трябва Никсън! Но на бас, че до година-две се е върнал в правата вяра!Обзалагам се, че е ЧЕНГЕТО под прикритие в Ауди-форума!
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Eх, умирам от мъка, че не дойдох.Пристигнах в София около 14.30ч и си викам, то колегите са си тръгнали вече от срещата... сбъркал съм, МЪКАAAA, МЪКА!Пък и гледам, че оня от Г.Баня (НСО) нещо зел ногу да се отваря, та исках да го попреслушам малко! Ники и Амадеуса са като ЛАУРЕЛ И ХАРДИ ВЕ.....!!!!
Да бе и аз тва го гледам тоя горнобанския,купи си аУди и анцуг и стана мутра
намира не на бул.България точно до Била :Dказва се "Jumbo" :D
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Като гледам снимките, в магазина май наистина численото превъзходство ви е спасило! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Ами искахме да попитаме нещо за хелитата които си взехме и не можем да открием никой от персонала. Най накрая мернахме един по къси ръкави и решихме че това е нашия човек.Другото с което ме изненадва този магазин е как изобщо може да работи. Явно няма някакви документи и цялата сграда е без ток, като самият магазин се захранва от агрегати зад него.Но както се вижда на някои от снимките цените са народни В съседство има друг голям супер за детски играчки - Комсед но там цените са поне по 3 умножени.
Хубаво де, а чия е била тази среща питам аз сестра ми се е натъкнала днес и звучи съмнително - 9фиата на едно место, до О"Шипка Люлин
E, не са били точно 9, но иначе правилно са те ориентирали чия е била срещата. Гледам, че и колегата FIRE8V се е отбил днес. За съжаление на снимките не са всички участвали.Enjoi
Ми хайде следващия път се отбийте и до Пипълс.Да не забравяме че сте ни длъжници и имате да ни връщате едно гости още от миналата година Срещите стават тук след 11 часа в неделя:
Коментар