Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

deadairplane написа:
    А за кое ОМВ става на въпрос това което е отдясно в посока запад или това което е от дясно в посока изток. Аз с тая газчица не мога да се дърпам нито пък ставам за такива работи, ама ми е интерсно и искам да погледам.ПП а някой който ми има тела ще може ли да ме събуди за утрешната среща?
    Ще може разбира се

Коментар

ilkor написа:
      deadairplane написа:
      А за кое ОМВ става на въпрос това което е отдясно в посока запад или това което е от дясно в посока изток. Аз с тая газчица не мога да се дърпам нито пък ставам за такива работи, ама ми е интерсно и искам да погледам.ПП а някой който ми има тела ще може ли да ме събуди за утрешната среща?
      Ще може разбира се
      Бъди по упорит в събуждането му.До са бяхме заедно на ОМВ-то.

Коментар

Айде народе ставайте и на срещата.Аз след малко тръгвам.

Коментар

Срещата днес се проточи чак до 17.30.След заведението направихме едно групово посещение на магазин за детски играчки "Джъмбо". Единствено малкия брой на персонала в магазина ни спаси от изгонване след като опитахме почти всички интересни артикули. Накрая отнесохме 2 хеликоптера и една камара джунджурии. Единия хеликоптер беше сглобен на съседната ОМВ но се оказа че нямаха подходящо гориво и се изнесохме на отсечката под Бояна. За жалост и там не литна ... на другата среща очаквайте демонстрации (ако не сме ги разбили до тогава )А, имаше някакви ръмжащи коли там, но не ни пречеха особено Снимките които направих са тук http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...3_02_08/Ако може някой да ги публикува с коментар Ето само една снимка на дяволската кола цялата в пламъци и некакви рогати добичета вътре

Коментар

хахахаха колеги, кой се подигра така здраво с ХГТ-то на Зарков
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
              хахахаха колеги, кой се подигра така здраво с ХГТ-то на Зарков
              За какво говорим?!?
              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Няма никаква подигравка.http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni.../IMAGE_019.jpg

Коментар

Хахаххахах аз се чудех какво правиш ти там отзад! Въобще не съм го видял поне 10 пъти слизах до колата и не ми е направило впечатление Ама като я резнах не беше като дизел
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ама ако нямаше D то отзад нямаше да можеш да я резнеш така

Коментар

nikolai_slavista написа:
                      Няма никаква подигравка.http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni.../IMAGE_019.jpg
                      Кър-так-так Кър- так :D1-ва гааааааззззззззззззззззз 2 -ра хърррррррр :D
                      Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                      IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                      1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                      2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Кво става ще се ходи ли на кънки и за колко ще се разбираме

Коментар

Коментар

Eх, умирам от мъка, че не дойдох.Пристигнах в София около 14.30ч и си викам, то колегите са си тръгнали вече от срещата... сбъркал съм, МЪКАAAA, МЪКА!Пък и гледам, че оня от Г.Баня (НСО) нещо зел ногу да се отваря, та исках да го попреслушам малко! Ники и Амадеуса са като ЛАУРЕЛ И ХАРДИ ВЕ.....!!!!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                              Eх, умирам от мъка, че не дойдох.Пристигнах в София около 14.30ч и си викам, то колегите са си тръгнали вече от срещата... сбъркал съм, МЪКАAAA, МЪКА!Пък и гледам, че оня от Г.Баня (НСО) нещо зел ногу да се отваря, та исках да го попреслушам малко!
                              Ами преслушай го то както взе аудито и вече неможе да се говори с него :P :P Другия път, ако е по късно звънни, че ние редовно оставаме до късно.

Коментар

Nino написа:
                                Eх, умирам от мъка, че не дойдох.Пристигнах в София около 14.30ч и си викам, то колегите са си тръгнали вече от срещата... сбъркал съм, МЪКАAAA, МЪКА!Пък и гледам, че оня от Г.Баня (НСО) нещо зел ногу да се отваря, та исках да го попреслушам малко!
                                Аз ще ти кажа на тебе :DЗеми се домъкни на следващата среща , ти ни забрави направо.Качи се на Сузуки и аидееее фиат срещата кучета я яли :P
                                Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                                IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                                1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                                2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Working...
                                X