Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм в края на октомври бре, само Лъчо има РД, обаче аз в петък със сумрака хващам гората и си отивам при нашите.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нова работна среща другата неделя. Ще заснемем смяна на хидравлично масло така, както е описано ТУК. Има ли доброволец за смяна на хидравлично масло, без голямо значение от автомобила? Масло на Стило и Пунто 2-ка - не сменям! Само Браво/Мареа/Пунто 1, разни такива.

Коментар

Чакай да си починем от днешната работна среща! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И каква е тая моделна дискриминация?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Аз пък ще си сменя сам маслото! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Това не знам, ама ако не ме домързи, може да отнема гласеца на гадинката, дето свирука отвреме-навреме при спиране.
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз на тая среща може да поработя и да си изтупам стелките...примерно.И да не ми харесва Моделната дискриминация Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Чапаев и Фурманов попаднали в плен при белите. Хвърлили ги в тъмницата.Първо дошли за Чапаев. Искали да им издаде военни тайни.Били го, много го били, чак се изморили, но Чапаев мълчал.Върнали го обратно в тъмницата. Фурманов като го видял се ужасил.Василий Иванович:- Казах ти аз: "Давай да си запишем". А ти: "Да запомним, та да запомним"...Членовете на БАСТА БАСТУНИ ли са?Всичко се поврежда - чувствата, хората, ютията. От ютията особено хич не го очаквах...- Как е тъстът ти?- Не питай!- Да не е болен!- По-лошо!- Да не е умрял?- Още по-лошо, смени си пола и сега имам две тъщи!...- Здравейте, това БНР ли е ?- Да, кажете...- И сега всички ме слушат?- Да, в ефир сте!- И в магазините, и по пазарите... навсякъде?- Да, навсякъде!!- Добре... Иване, не купувай мляко, баба е купила!Мъж се връща от командировка, влиза в спалнята и гледа с потрес - жена му под юргана с друг мъж. Онзи става, облича се и се изнизва тихо, без да каже ни дума...Нашият шашнат пита:- Кой беше този?!- Е па, откъде да го знам?! Нали виждаш - ни на теб здрасти, ни на мен довиждане...
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не тука бе...

Коментар

Явно не трябва да пускам постове толкова рано, че ето какви грешки стават :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Все още няма доброволец, заявил желание за смяна на хидравлично масло. В крайна сметка, и на някое Стило ще го сменим, какво толкова...

Коментар

Иска ми се да намина на някоя среща, че искам малко стикерче за Либрока, днес няма да успея, че съм късна смяна... кога е следващата? :P
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Неделя, 12:00. В гаража ти стои Палиото, а в подписа - Ланчата. Какво стана с Палиото, пое ли пътя?

Коментар

Стои зад блока... И ще чака новия си собственик скоро, само да я пусна в продажба, иначе си движи, става за разкарване на перални и хладилници

Видеорегистратори

Коментар

Някой за после? Аз ще мога към 20:20, след работа.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

И аз ще се домъкна към 8 и нещо....
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Екстра
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Да, в неделя съм на работа от 13 00, най-вероятно ще цъфна към 12

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X