Аз съм в края на октомври бре, само Лъчо има РД, обаче аз в петък със сумрака хващам гората и си отивам при нашите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Чакай да си починем от днешната работна среща! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И каква е тая моделна дискриминация?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Аз пък ще си сменя сам маслото! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Това не знам, ама ако не ме домързи, може да отнема гласеца на гадинката, дето свирука отвреме-навреме при спиране.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Чапаев и Фурманов попаднали в плен при белите. Хвърлили ги в тъмницата.Първо дошли за Чапаев. Искали да им издаде военни тайни.Били го, много го били, чак се изморили, но Чапаев мълчал.Върнали го обратно в тъмницата. Фурманов като го видял се ужасил.Василий Иванович:- Казах ти аз: "Давай да си запишем". А ти: "Да запомним, та да запомним"...Членовете на БАСТА БАСТУНИ ли са?Всичко се поврежда - чувствата, хората, ютията. От ютията особено хич не го очаквах...- Как е тъстът ти?- Не питай!- Да не е болен!- По-лошо!- Да не е умрял?- Още по-лошо, смени си пола и сега имам две тъщи!...- Здравейте, това БНР ли е ?- Да, кажете...- И сега всички ме слушат?- Да, в ефир сте!- И в магазините, и по пазарите... навсякъде?- Да, навсякъде!!- Добре... Иване, не купувай мляко, баба е купила!Мъж се връща от командировка, влиза в спалнята и гледа с потрес - жена му под юргана с друг мъж. Онзи става, облича се и се изнизва тихо, без да каже ни дума...Нашият шашнат пита:- Кой беше този?!- Е па, откъде да го знам?! Нали виждаш - ни на теб здрасти, ни на мен довиждане...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар