Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolai_slavista написа:
    Ами идваш, ако те събудим.
    Ми така е Ники, едвам го будим тоя Емо. Един път Капи, ми изцеди силите, един път еди коя си, минали път Юлето не го е завила, като го е оставила безжизнен в леглото и той настинал ....Нема баце и аз ша купувам Coupe, жените като видят купе и няма отъравне :D
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

HCO написа:
      Ми така е Ники, едвам го будим тоя Емо. Един път Капи, ми изцеди силите, един път еди коя си, минали път Юлето не го е завила, като го е оставила безжизнен в леглото и той настинал .... Нема баце и аз ша купувам Coupe, жените като видят купе и няма отъравне :D
      Ти сега си над тея неща, мутра с аУди
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

А бе, народе... ще се качваме ли на хижата, има ли някакво раздвижване по въпроса?!
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
          А бе, народе... ще се качваме ли на хижата, има ли някакво раздвижване по въпроса?!
          Ами аз лично все още нищо не знам.Ама като гледам как е тръгнало тази седмижа няма да се ходи никъде.Но, все пак, ако се организираме набързо може и да се ходи.Ама ще трябва да изчакаме да се включат и другите за да видим какво правим.Иначе в Неделя както винаги сме си на Пипълса или на толедото според зависи.

Коментар

И аз нищо не знам , Нако нищо не казва. Другия вариант е да се качим в неделя и да проверим за какво иде реч.
            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
              И аз нищо не знам , Нако нищо не казва. Другия вариант е да се качим в неделя и да проверим за какво иде реч.
              Ми да може да се разходим особенно ако е хубаво времето ще е супер.

Коментар

Организирам събуждане на Емо (Blagun) В неделя от 10:30 трябва да почнем да му звъним зада го събудим и да доиде на срещата.Надявам се акцията да има успех.

Коментар

Xexe Добре организираш акция, но теб кой ще събуди? Ти също не си от ранобудните :P
                  RIP Притежателка на горда Panda RIP
                  Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
                    Xexe Добре организираш акция, но теб кой ще събуди? Ти също не си от ранобудните :P
                    Не се притеснявай аз ще стана понеже съм отпуска вече и имам време да спя, така че аз лесно ще стана.

Коментар

Успокоих се Идеята за разходката е много добра, бройте ме и мен, ако е хубаво времето...
                      RIP Притежателка на горда Panda RIP
                      Bravo 1.2 16V

Коментар

Часът и мястото на срещата са известни :DЩе бъде там в 12.00 Имам специална мисия : Да събудя Blagun и Niki_slavista :D :P
                        Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                        IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                        1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                        2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

HCO написа:
                          Часът и мястото на срещата са известни :DЩе бъде там в 12.00 Имам специална мисия : Да събудя Blagun и Niki_slavista :D :P
                          Е нали Ники щеше да ме буди ......
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз съм към Боровец!Ако има желаещи за там, там ще се видим!
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

blagun написа:
                              HCO написа:
                              Е нали Ники щеше да ме буди ......
                              Спокойно ще те събудя.Аз ще съм станал най-вероятно така няма ядове.

Коментар

Някой нещо да каже за срещата, освен: "ТИ не дойде...." Предарително се извинявам на всички и специално на Ники, който ми звъннеше до полуда в най-неподходящия момент днес..... Сутрината ме пратиха да пътувам за Пловдив и се прибрах към 13:30 , звъннах на Наско - НСО, но той ми каза, че сте си тръгнали, иначе пак направих всичко възможно да дойда...
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X