Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз искам един. Така и не намерих време да отскоча до фирмата. Много кофти работно време имат. Покрива се с моето.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

За мен 3 броя. (ако може). Живея в Красна поляна, мога да ги взема на срещата в четвъртък. (ако се допускат не членове на клуба)Поздрави :D

Коментар

:D кой се донесе до 20:30 получава потна бира

Коментар

gts.best написа:
          За мен 3 броя. (ако може). Живея в Красна поляна, мога да ги взема на срещата в четвъртък. (ако се допускат не членове на клуба)Поздрави :D
          Е, не сме секта Допускат се всички желаещи. Ама на срещите в четвъртък рядко ходя, затова по-вероятно е на някоя неделна.

Коментар

curko написа:
            :D кой се донесе до 20:30 получава потна бира
            Късно го видях...... А горните постове са спам в темата и модераторите трябва да се погрижат...
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

За тази вечер някви оферти? :DНикой ли няма да идва? ... Ами тогава някой да идва у дома за мача......???
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

ogi28b написа:
                Аз, както обикновено напоследък - ще пропусна. Но искам да обърнете внимание на нещо друго:От време на време се организираме известен брой хора и си купуваме спрей за автоклиматици. Това е едно такова, с една тръбЪ, която се завира във въздуховодите и пръска. При пръскането - дезинфекцира и оставя приятен (по някои мнения) аромат. Полезен е за климатици, които излъчват лоша миризма при работа. Един такъв спрей струваше 6-7 лева по бензиностанциите и практикер/кауфланд/бриколажите, а го купувам от дистрибутора за около 4.50. Ако купя голямо количество (кашон 24 бр. или повече) - излизаше и под 4 лева. Има ли желаещи да си купим такъв спрей групово, за да ни струва по-евтино? Ще пусна и в темата на колегите от Пловдив, че и от там получих запитване и може също да се събере група. Ако има желаещи за поне един кашон - ще ида да взема.
                Ако не е късно и за мен спрей.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Имам. 5 лв. В неделя. Ако не бъркам - 4 за Вили, 3 за Жори, 1 за Коста. Остават 2. Ако пропускам някой - да извинява!

Коментар

На работа съм, запази го, ще намеря друг начин да си го взема. В четвъртък, ако ходиш на Дон Вито или следващата неделя.
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

lhristov написа:
                      Аз искам един. Така и не намерих време да отскоча до фирмата. Много кофти работно време имат. Покрива се с моето.
                      3-4 поста по-нагоре.Но няма да е тази неделя.Ако успееш, запази ми го.
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Ама ти не беше ли тази неделя?!? Извинявай! Аз бях малко отнесени от вихъра. Видях ти поста, но мислех, че съм ти го дал, а ти хич не беше там дори....

Коментар

Ей, човеци, утре някой ще ходи ли на срещата и все още ли е в Дон Вито? Мисля да мина, но ако ще съм сам да не се разкарвам )
                          - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

:D Аз ще се опитамд а се класирам за Дон Вито, надявам се до 20:00 да съм там. По-късно през деня ще потвърдя. Някой друг за по бира?

Коментар

Може и аз да мина.
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз ще дойда към 20:30, че до 20:00 съм на работа. Дано има някой.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X