За другата седмица прогнозата е хубаво време в събота и неделя, слънчево, 25-27 градуса (с Вофия), няма да вали, лек ветрец - 10-15 км/ч. Предлагам да започнем организация. Предлагам ви да се чакаме на 19.05 към 08:30 на паркинга на Била-България, който е доста променен от последната среща там. Ако някой нещо е забравил - да си купи набързо от магазина и не по-късно от 09:00 часа да тръгваме нагоре, защото от 10:00 нататък е трудно да се намерят места на ливадата. Имаме около 15-20-30 минути път. На първо четене се сещам за следните необходими неща:- барбекю- подпалки (въглища, бензин и други)- ПВХ-чинийки, чашки, вилички, ножчета, а може и порцеланови, кой както реши- торби за боклук- нещо за играене - карти, табла, шах, НССЧ, или пък лаптопи да направим един НФС в мрежа- нещо за сянка, тип чадър - не е сигурно дали ще си намерим хубави места със сянка- пластмасови маси и столчета (евентуално)- тенджери/съдове/прибори за нарязване на салатите- някаква музика на батериЙ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------От следващите неща - предлагам всеки да си носи кой каквото яде и пие:- нещо за хапване - пържолки, кебапчета...- салати - домати, краставици, зеле, моркови, лук, лютеница...- за пиене - бира, вода, сок, кой каквото пие...- нещо за постилане - одеала, надуваеми дюшециВсеки да казва с какво може да се заеме. Пишете в темата, за да се знае, а не 10 човека да носят чинийки и да имаме 10 000 чинийки и нито една чашка. Копирайте списъка и пишете името си след съответното нещо. Започвам: (като реша какво ще кльопам, ще допълвам)Оги: пластмасова маса, едно одеало, 1 тесте карти, помпа за голяма бутилка минерална вода, ако решим да вземаме големи шишета по 10 литра.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оги: пластмасова маса, едно одеяло, 1 тесте карти, помпа за голяма бутилка минерална вода, ако решим да вземаме големи шишета по 10 литра.lhristov: бутилка или две или три по 10 литра вода(от Ц.Б. я наливам), плажен чадър (с морски мотиви), шезлонг, одеяло, газова горелка, малко запалителна течност. Барбекю нямам. Имам една решетка с дръжка. На мен ми върши работа. По-важно е какво слагам на нея :D Малко въглища...Оги, дали да не се откажем? Интереса е нулев. Нюню. Зиро.Така и така ще се видим на 18-ти по друг повод.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:...Оги, дали да не се откажем? Интереса е нулев. Нюню. Зиро.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Не бе, аз нищо.Съпругата в събота е на работа и обсъждахме кое, как. Лесен съм. Ще я събудя.Аз в събота взимам отпуск. По обясними причини.Козунак пак съм обещал. Колежки. За работа. Ще го замеся. И за горе ще има.Ма верно, ако сме три, четири, няма и за карти. :D Ще бия Оги на табла.И Pecho, аз теб те броя винаги. Но какво стана с идеята? Кой я даде и къде е сега?Останах с впечатление, че новият колега с Улисето искаше барбекю.Но... ако е нещо традиция, нека бъде.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Оги предложи, не аз, ама нали е шеф, как да му откажа! Събота срещу неделя през нощта съм на работа, после мисля да мина през вкъщи, да взема чаветата, BBQ-то, въглищата и картите и да дойда нагоре. Ако не ми мине котка път, мисля да ходя да взема 20-30 кебапчета, от който едва ли ние тримата ще изядем повече от 10. Евентуално и одеало ще взема.Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
и аз ще дойда с компания 3-4 човека, швепса за Оги е от мен за nikolce ще взема биричка. Бай Лазо нали ще донесе онова нещо дето може хем да печеш мръвки, хем да пържиш картофки......Ще взема фризби, карти, ако намеря федербала също и едно голямо нещо за сядане, одеало.Единственото което ме притеснява е че 9.00ч.горе ще е още студено........ама ще рискувам и ще стана......понеже няма да съм се наспала може и да съм кисела и да Ви обиждам, ама ще ми простите. :D Ще видя с какви чинии, чаши и т.н. имам в наличност и ще ги взема.Като напазарувам в събота разни други неща ще ви информирам какво ще взема още за къцкане
Коментар
-
абре колеги за мен нищо не оставихте :Dаз съм самичък (поне засега) ще донеса кебапчета и Кифтета -поне по 10 от модел имам и карти и одеало, ще взема и тях ако трябват още неща драснете Какво ?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар