Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За другата седмица прогнозата е хубаво време в събота и неделя, слънчево, 25-27 градуса (с Вофия), няма да вали, лек ветрец - 10-15 км/ч. Предлагам да започнем организация. Предлагам ви да се чакаме на 19.05 към 08:30 на паркинга на Била-България, който е доста променен от последната среща там. Ако някой нещо е забравил - да си купи набързо от магазина и не по-късно от 09:00 часа да тръгваме нагоре, защото от 10:00 нататък е трудно да се намерят места на ливадата. Имаме около 15-20-30 минути път. На първо четене се сещам за следните необходими неща:- барбекю- подпалки (въглища, бензин и други)- ПВХ-чинийки, чашки, вилички, ножчета, а може и порцеланови, кой както реши- торби за боклук- нещо за играене - карти, табла, шах, НССЧ, или пък лаптопи да направим един НФС в мрежа- нещо за сянка, тип чадър - не е сигурно дали ще си намерим хубави места със сянка- пластмасови маси и столчета (евентуално)- тенджери/съдове/прибори за нарязване на салатите- някаква музика на батериЙ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------От следващите неща - предлагам всеки да си носи кой каквото яде и пие:- нещо за хапване - пържолки, кебапчета...- салати - домати, краставици, зеле, моркови, лук, лютеница...- за пиене - бира, вода, сок, кой каквото пие...- нещо за постилане - одеала, надуваеми дюшециВсеки да казва с какво може да се заеме. Пишете в темата, за да се знае, а не 10 човека да носят чинийки и да имаме 10 000 чинийки и нито една чашка. Копирайте списъка и пишете името си след съответното нещо. Започвам: (като реша какво ще кльопам, ще допълвам)Оги: пластмасова маса, едно одеало, 1 тесте карти, помпа за голяма бутилка минерална вода, ако решим да вземаме големи шишета по 10 литра.

Коментар

Понеже не съм бил на срещата за барбекюто... но пък мисля да дойда да ви уважа...Къде ще се ходи, на Витоша ли, ако да, може ли да ми кажете къде точно, че мисля да дойда с моторетката и направо да се кача при вас

--------------------

Коментар

Ето тук:
        ogi28b написа:

Коментар

Никой нищо не пише... За мен не е проблем да отидем на поляната и да лежим цял ден, но ако искаме да стане както говорихме, трябва да се осигурят някои неща. Една маса няма да ни върши никаква работа. Поне барбекюто трябва някой да донесе.

Коментар

:D Аз засега планирам да се донеса, даже мисля да доведа и компания. Пластмасариите като чаши, панички, вилички, чували за боклука- ще ги осигуря. Още не мога да потвърдя на 100%, но ако не се промени нещо до събота- ще дойда.

Коментар

Аз искам много да дойда... Но ще го реша в Последствие...Защото днес озъзнах че тогава е ДРАГ - състезанието на КОНДОФРЕЙ край Радомир...

--------------------

Коментар

Оги: пластмасова маса, едно одеяло, 1 тесте карти, помпа за голяма бутилка минерална вода, ако решим да вземаме големи шишета по 10 литра.lhristov: бутилка или две или три по 10 литра вода(от Ц.Б. я наливам), плажен чадър (с морски мотиви), шезлонг, одеяло, газова горелка, малко запалителна течност. Барбекю нямам. Имам една решетка с дръжка. На мен ми върши работа. По-важно е какво слагам на нея :D Малко въглища...Оги, дали да не се откажем? Интереса е нулев. Нюню. Зиро.Така и така ще се видим на 18-ти по друг повод.
                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                  ...Оги, дали да не се откажем? Интереса е нулев. Нюню. Зиро.
                  Ти пък не си ли разбрал, че повечето взимат решение в нощта на събота срещу неделя! :D А някои - 15 минути преди уговорения час... Всъщност, сигурно ще има и такива, които ще решат да дойдат, когато дружината е вече горе. :D
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

:D Като спомена колегата за чадър... намират ми се 2, само хора да има да седят под тях

Коментар

Не бе, аз нищо.Съпругата в събота е на работа и обсъждахме кое, как. Лесен съм. Ще я събудя.Аз в събота взимам отпуск. По обясними причини.Козунак пак съм обещал. Колежки. За работа. Ще го замеся. И за горе ще има.Ма верно, ако сме три, четири, няма и за карти. :D Ще бия Оги на табла.И Pecho, аз теб те броя винаги. Но какво стана с идеята? Кой я даде и къде е сега?Останах с впечатление, че новият колега с Улисето искаше барбекю.Но... ако е нещо традиция, нека бъде.
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Ние ще дойдем с жената и децата, обаче най-вероятно ще сме горе към 10-10:30.Ще взема едно барбекю.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Оги предложи, не аз, ама нали е шеф, как да му откажа! Събота срещу неделя през нощта съм на работа, после мисля да мина през вкъщи, да взема чаветата, BBQ-то, въглищата и картите и да дойда нагоре. Ако не ми мине котка път, мисля да ходя да взема 20-30 кебапчета, от който едва ли ние тримата ще изядем повече от 10. Евентуално и одеало ще взема.
                          Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
                          Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

Ето, съдрахме се...

Коментар

и аз ще дойда с компания 3-4 човека, швепса за Оги е от мен за nikolce ще взема биричка. Бай Лазо нали ще донесе онова нещо дето може хем да печеш мръвки, хем да пържиш картофки...... Ще взема фризби, карти, ако намеря федербала също и едно голямо нещо за сядане, одеало.Единственото което ме притеснява е че 9.00ч.горе ще е още студено........ама ще рискувам и ще стана......понеже няма да съм се наспала може и да съм кисела и да Ви обиждам, ама ще ми простите. :D Ще видя с какви чинии, чаши и т.н. имам в наличност и ще ги взема.Като напазарувам в събота разни други неща ще ви информирам какво ще взема още за къцкане

Коментар

абре колеги за мен нищо не оставихте :Dаз съм самичък (поне засега) ще донеса кебапчета и Кифтета -поне по 10 от модел имам и карти и одеало, ще взема и тях ако трябват още неща драснете Какво ?
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X