Аз си мълча, че съм най-на далавера от срещата... подариха ми помпичка за чистачките, която вече е монтирана и работи, налях си течност на аванта, и за капак ... не си платих кафето и тоника ...... ФОРУМ-а го плати
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да бе вервай си,че е ФОРУМА Ще ти кажа другия път кой беше. И недей така,че ще обвинят ръководството в разхищаване на форумски средства. Да бе вярно,че течност за чистачки и на мен ми наляха. Ти не спиш лиЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
veselin10 написа:Аз си мълча, че съм най-на далавера от срещата... подариха ми помпичка за чистачките, която вече е монтирана и работи, налях си течност на аванта, и за капак ... не си платих кафето и тоника ...... ФОРУМ-а го платиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
veselin10 написа:и за капак ... не си платих кафето и тоника ...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ми не то всеки път става така ,че бакшиша е 5 плюс лева,а тоя ги събрахме до стотинки на плюс./първо недостигаха и не разбрах,но май колегата stivst от Ловеч пое от разликата /Я да мецнат и другите присъствали.Споко ще има време да се реванширатеЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Ми не то всеки път става така ,че бакшиша е 5 плюс лева,а тоя ги събрахме до стотинки на плюс./първо недостигаха и не разбрах,но май колегата stivst от Ловеч пое от разликата /Я да мецнат и другите присъствали.Споко ще има време да се реванширатеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
аз няма да мога по Монтанско съм :D утре и в други денШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Северозападна София
Привет колеги!!! Евентуално ние фиат любителите от Надежда, Обеля, Люлин и останалата северозападна част на София, що не вземем да се организираме някъде по около нас - все си мисля, че няма да сме малко хора, а?Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар